ponedjeljak, 2. listopada 2017.

Stope poreza na dohodak u 2015

Stope poreza na dohodak u 2015 Odbitak za djecu i uzdržavane članove će se u 2017. Promjena poreznih stopa i razreda za obračun poreza na dohodak. Porezni razredi za stope poreza: 12% - osnovica.

Stope poreza na dohodak u 2015
Plaće za mjesec studeni, koje poslodavci u pravilu isplaćuju u prosincu, obračunat će. Zakona o porezu na dohodak1, novi iznos osobnog odbitka te novi porezni. Stope i porezni razredi poreza na dohodak od 2004 do danas. Obrtnik je dužan najkasnije u roku od 8 dana od početka i prestanka obavljanja.
Stope poreza na dohodak u 2015
Porez na dohodak plaća se na poreznu osnovicu po stopama od 24% i 36%.


Ovisno o visini vašeg dohotka, porezna stopa iznosi od 12 do 40 posto. Pregled faktora i svota osobnih odbitaka u 2015. U nastavku prikazujemo kratki pregled promjena koje su u primjeni pri. Osnovni osobni odbitak poreznih obveznika se od 1. Stope prireza porezu na dohodak gradova i općina u Republici Hrvatskoj. Porez i prirez obračunat na mirovinska primanja, Zavod uplaćuje u državni proračun. Prema Zakonu o porezu na dohodak, porez se ne obračunava na sljedeće. Posljedica toga je i veća osobna potrošnja (2,5 posto u travnju) pa ne čudi što.

Stope poreza na dohodak u 2015
Ovogodišnje smanjenje poreza na dohodak je, kaže, pomoglo.


Mijenjaju se i porezni razredi na način da se porezna stopa. Informacije o poreznim stopama, podatke za kontakt poreznih tijela i definicije pojma porezne rezidentnosti u pojedinim državama članicama. OBRAČUN POREZA NA DOHODAK PRI ZADNJOJ ISPLATI PLAĆE U 2015. Predsjednik Vlade Milanović o poreznim stopama: "Umjesto dosadašnjih 8. Kazao je, što se tiče prijedloga izmjena poreza na dohodak, da će se te izmjene. Poslovni dnevnik na društvenim mrežama: 2015. Zakon o porezu na dohodak je od 1993.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.