utorak, 3. listopada 2017.

Strojevi za savijanje lima

Strojevi za savijanje lima Mašine za savijanje lima postoje otkad i sama obrada lima. Ručno upravljani alati se posebno koriste, primjerice, za popločavanje krovova. Valjci za savijanje lima su se počeli vrlo rano koristi u industrijskoj proizvodnji čeličnih konstrukcija.

Strojevi za savijanje lima
Ovi strojevi za obradu lima i čelika odigrali su važnu ulogu u. MIZA 8000, Stol za rezanje lima 8. II▻stroj za savijanje lima apipong savijacice,Hidravlični krivilni stroji. Dobavljivost po narudžbi; Samobor: Raspoloživo; Prelog: Raspoloživo; Skinite dokumentaciju o artiklu (); Dodatna napomena za artikl: Isprintaj karticu artikla.
Strojevi za savijanje lima
MRM 1550 masina za savijanje lima, kruzno savijanje. Ručni stroj za kutno savijanje limova dužine: 1x 1150mm.


Stroj od opreme ima škare,kutomjer,prednji i stražnji. Naši strojevi su dizajnirani da rade godinama bez održavanja. Stroj za savijanje lima sa 4 valjka je najlakši i najbrži stroj za savijanje limova. Veliko iskustvo u proizvodnji valjaka za savijanje lima; - Robusna konstrukcija stroja; - User-friendly. FACCIN– strojevi za kružno savijanje lima s 2,3 i 4 valjka, strojevi za savijanje. WEBER – strojevi za skidanje srha i poliranje nakon rezanja lima laserom.


Strojevi za savijanje lima (apkantiranje).

Strojevi za savijanje lima
Nudimo strojeve za kutno savijanje u različitim dužinama te za različite debljine. Opis: solidna čelična konstrukcija; savijanje konusa; induktivno kaljeni valjci; digitalni displej; upravljački pult pored stroja; svi su valjci u visokokvalitetnim. Apipong masine strojevi za proizvodnju sendvic panela ,trapeznog lima,beskonacni strojevi za oluke. Giljotinske škare za rezanje lima. Stroj za obradu lima sa ojačanim i očvrsnutim noževima sa 4 rezna ruba. Hidraulični strojevi za savijanje lima SYNHRO. Dupla-prizma za savijanje izrađena od visokokvalitetnog vučenog čelika podesive.


Tračne pile za rezanje metala, kružne pile, krunske pile za bušenje metala, mjerni alati. Konstruktivna rješenja savijanja lima na savijačicama s 4 valjka omogućuju različite. Za kutno savijanje limova koriste: ručne preše kod manjih i tanjih obradaka.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.