utorak, 24. listopada 2017.

Tlak u gumama zimi

Tlak u gumama zimi Savjeti i tehnike za sigurnu vožnju u zimskim uvjetima na cesti. Ovdje prikazani podaci o tlaku u gumama odnose se na gume proizvođača YOKOHAMA. Tlak u gumama provjeravajte kada su gume hladne.

Tlak u gumama zimi
Charlie - Ja ljetne gume imam i sad po zimi i manje ih pumpam zbog toga sto je veci gazni sloj kad je manji tlak u gumi. Tabele ispravnih pritisaka vazduha u gumama su veoma važne za vozače. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoOdržavanje ispravnog tlaka u gumama ključno je za vijek trajanja gume i sigurnost u vožnji.


Proizvođači uvijek preporučaju niži tlak u odnosu na onaj maksimalni. Dakle, pamet u glavu, a tlak u gume i samo naprijed. Prema tom istraživanju, samo zbog nedovoljnog tlaka u gumama na automobilima svake. Po zimi zakonski ne smijete voziti s manje od 4 mm. A što se tiče dimenzija ljeti još nekako, ali 195 na 1000kg auta zimi. Nisi pogrijesio, ali bolje je imati visi tlak u gumama nego nizi. U tvorničkim uputstvima svakog automobila piše podatak na koliko bara treba pumpati prednje i. Redovno kontroliranje stanja tlaka u gumama važno je iz nekoliko razloga.


Stiže prava zima, jel vam auto spreman? Pritisak u gumi važan je faktor koji pomaže u smanjenju potrošnje goriva, povećava.

Tlak u gumama zimi
Propisani pritisak u gumama u tabelama za 40 proizvođača automobila i. Zimi bi trebalo proveravati pritisak u gumama na svakih 14 dana. Pogrešan pritisak u gumi - čest uzrok oštećenja na gumama a samim tim i čest uzročnik saobraćajnih nezgoda, koliko je pritisak u gumi važan sa aspekta. Pročitajte stručne Dunlop savjete o važnosti redovite provjere tlaka u gumama i slijedite jednostavan vodič za provjeru. Obratite pažnju i na sredinu u kojoj proveravate pritisak u zimskim gumama.


Ukoliko pritisak podešavate u toploj garaži a spoljašnja temperatura je ispod nule.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.