ponedjeljak, 2. listopada 2017.

Ulje za kočnice ate

Ulje za kočnice ate Tekućina za kočnice zahtijeva vrhunske performanse! Pazi vrlo teško je kopirati ulje za kočnice! Takođe, imaš kupiti ATE u limenim kanticama, DOT 4!

Ulje za kočnice ate
U vecini slucajeva ekipa samo izvuce ulje iz posude i nalije drugoa ne. Isti šrot koji stavlja Porsche u prvoj ugradnji ATE Super Blue Racing. Zamjena ulja u kočnicama - Stranica 615. Ulje za kočnice i reakcija sa lakom automobila, gumama na šajbama.
Ulje za kočnice ate
Tvrtka koja je izrasla iz tvrtke Alfred Teves Gmbh - ATE te ušla u sastav koncerna Continental.


Naravno, za kraj ono po čemu je ATE najpoznatiji, kočiono ulje za vrhunsku pouzdanost Vaših kočnica! Stara poslovica kaže - Bez alata nema zanata! Kupili ste kvalitetan rezervni dio, za vozilo koje želite kvalitetno održavati, ali kako bi se taj. Potpuno sintetička tečnost za kočnice najvišeg kvaliteta 260. SL6 ATE Cena je iskazana za komad. ATE predstavlja inicijale osnivača kompanije ( Alfred Teves ) koja od 1926. Imam u planu zamjenit ulje u kocionom sistemu, znam da je unutra UK.


ATE jer sam i komplet kocnice stavio od ATE.

Ulje za kočnice ate
Od marki mozes GM ako nadjes,ATE,Ferrodo i Trw,uglavnom. Nigdi ne mogu pronaći koje ulje za kočnice ide u P 407 2. Meni je moj majstor stavljao zadnje ATE ulje. Moj golf je poprilično star, i naravno kočnice nisu kao što su nekad bile, tako da ja. Božo,naginješ ispucavanju savjeta koji za ljude i materijalna dobra može. Kočnice vašeg motornog vozila zahtijevaju kočionu tekućinu vrhunskih performansi.


ATE kočiona tekućina sadrži sve potrebne certifikate, specifikacije DOT 4. Za detalje, molimo obratite se našim prodajnim predstavnicima ili u najbližu. VW TL 766 Z (odgovara FMVSS 116 DOT 4)- npr: ATE SL6, Ina UKA4+.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.