utorak, 3. listopada 2017.

Volan za pc sa kvačilom

Volan za pc sa kvačilom Volan za pc prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: volan za pc. Ja kontam napravit nešto sa potenciometrima,samo volan,samo me.

Volan za pc sa kvačilom
Volan ispravan moze na sve plejke osim PS1 + moze na Laptop ili Pc. Uporedite cene za Volan Za Pc, najbolja ponuda nekoliko stotina prodavnica. Volan Speedlink BLACK BOLT- Racing Wheel PC - MAXI PONUDA.


Opis: Gaming volan za PC Precizne pedale za gas i kočnice Kompatibilan sa svim.

Volan za pc sa kvačilom
Znači kupio bi si neki volan, a budući nisam nikad pretjerano pratio kakvih ima, tražim neke preporuke. Volan Trust gtx 27 za PC i PlayStation 3 sa. Proizvođač: Genius Volan nekad davno kupljen klincima (a i nama ostalima), zatim po kazni oduzet i spakovan u podrum do popravke ocena. Prvo bih napravio volan a posle papucice za gas i kocnicu, necu da pravim menjac jer bi to bilo previse za. Dzojpedi za PC novi Jetion (par) i Genius 2. Ne pravim volan nego menjac + papucica kvacila.


Logitech F310 - PC Xbox 360 kontroler 1. Postolje za volan i pedale sa sjedalom. Kako napraviti volan za PC (Euro truck simulator 2)-How to make the.

Volan za pc sa kvačilom
Karakteristike - Tip: Volan Povezivost: Žični Interfejs: PC, Xbox 360 Tasteri: 11 programabilnih tastera. G920 Driving Force je trkački volan za Xbox One dok je G29 Driving Force. Najpovoljnije cene volana za igranje. Volani za PC, Xbox, Sony Playstation. Online prodaja, šok cene, uštede, kupovina na rate.


Igraći volan je odličan dodatak za igranje trkaćih igrica te je vožnja. Hama volan s pedalama Hama Racing Wheel Thunder V5 USB PC, PlayStationR 3 crni. Dugo sam cekao ovakav model volana sa kvacilom. Owih dana sam se nameracio da kupim onaj volan za PC sa onim. G920 namenjen za Xbox 360 i Xbox One konzole kao i za PC.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.