utorak, 3. listopada 2017.

Zamjena opruga amortizera

Zamjena opruga amortizera Jel moguće zamijeniti amortizer tako da se odšrafe one dvije matice gore pa se auto lagano digne dizalicom da opruga popusti i opet se sve. Sve skupa nebi smjelo trajat duze od 1-1. Uputstvo za ugradnju zadnjih amortizera RENAULT MEGANE 1 9dCi.

Zamjena opruga amortizera
Znam da bi bilo najbolje staviti odmah i bolje amortizere, ali to će za sada. KYB je najveći svjetski dobavljač amortizera proizvođačima vozila. KYB preporučuje da zamjena amortizera i opruga na svakoj osovini bude izvršena. Istina je nešto drugačija i za to su zadužena poprečna ramena i opruge.


Zamjena opruga amortizera
Kada se primjeti prodiranje ulja, zamjena amortizera je obavezna. Dakle, amortizere skidat bez podizanja auta. Da ne bi bilo zabune, to važi za zadnji kraj auta koji ima odvojene opruge od amortizera. Zatim odšrafimo jedini šraf koji drži amortizer za muldu-pridržavamo osovinu. Amortizeri u sustavu ovjesa automobila ublažavaju vibracije opruga jer. Glavna uloga opruga je držanje težine vozila i upijanje udara uzrokovanih stanjem. Opruge treba mijenjati u paru, a preporučljivo je zamijeniti i amortizere. Na bijeli Fiat Punto ugradili smo potpuno nove, a na sivi amortizere.


OSTALE USLUGE SERVISA 20 Izmjena amortizera 1 kom 118,75 kn 2 kom 237,50 kn.

Zamjena opruga amortizera
Zajedno s amortizerima, one sačinjavaju sustav ovjesa vozila, koji osigurava stalan kontakt guma sa tlom. Dali netko može opisati postupak DIY izmjene standardnih opruga za. S njom malo stegneš opruge i odvrneš gore šaraf od amortizera da ti. Sigurna procjena smetnji u radu ili oštećenja kod amortizera zahtjeva. Kroz jednu prolazi vijak, a druga se malo pobrusi pema slici da može stati opruga.


Uzajamnim djelovanjem opruga, stabilizatora i amortizera, mora se osigurati. Ako je zazor i trošenje čahure u ušicama veliko, vrši se zamjena čahure.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.