srijeda, 15. studenoga 2017.

Romobil za odrasle

Romobil za odrasle Ovaj romobil za odrasle opremili smo velikim kotačima promjera 200 mm od poliuretanske gume VISOKOG ODSKOKA kako bismo ga učinili učinkovitim tijekom. Prodaja romobila i električnih romobila. Veliki izbor romobila u malim oglasima sa slikama i cijenama.

Romobil za odrasle
Odlican romobil, u savrsenom stanju! U kategoriji romobila su dostupni oni za djecu i odrasle, a možeš birati između romobila ovisno o broju kotača - može imati 2 ili 3 kotača. HUDORA romobil BIG WHEEL STYLE 230 crni. ROMOBIL ZA ODRASLE S OVJESOM TOWN7 XL CRNI.


Romobil za odrasle
Micro Hrvatska - Zastupnik i trgovina romobila, guralica i pribora priznate. Od svih kombinacija nekako nam se romobil čini najprihvatljiviji. GLOBBER romobil MY TOO FOLD UP 12,5. Lijepo sam rekla Gorani da bih ja radije romobil za odrasle jer imaju i to u ponudi, sama ću da ga probam, da se foliram po gradu i glupiram sa. Odlučio sam se za projekt samogradnje romobila za odrasle. Romobili za djecu i odrasle, Zagreb, Croatia.


U inozemstvu se romobil za odrasle naziva kickbike ili kickscooter i izgleda ovako. MW 200mm sa stražnjom kočnicom prikladan za djecu od 6 godina te odrasle osobe. Okvir je izrađen od laganog, ali ipak iznimno izdržljivog aluminija te je primjeren također i za odrasle osobe.

Romobil za odrasle
Maksimalna težina za romobil je do 100 kg. Mi, odrasli korisnici romobila smo toliko rijetka pojava da, kada se sretnemo. Svatko može voziti E-romobil, za posao zabavu ili fitnes. Vožnja E-romobila pruža veliko zadovoljstvo i rješava mnoge probleme. Airwheel Z3 je električni skuter za odrasle, sa revolucionarnim dizajnom i postoljem za obje noge što omogućuje lakše upravljanje i ne umara.


Silikonski kotači u duginim bojama promjera 140mm. Kvalitetna aluminijska konstrukcija dopušta maksimalno opterećenje do.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.