nedjelja, 26. studenoga 2017.

Zemni plin za auto

Zemni plin za auto Zemni plin za auto Drugi autoplin koji se sve češće spominje zove se zemni plin što je isto kao i nazivi prirodni plin i CNG. Stlačeni prirodni plin (CNG odnosno SPP) ima niz prednosti.

Zemni plin za auto
Volvo nakon pola stoljeća više nije najprodavaniji auto u Švedskoj, pretekao ga. Cijena 1kg stlačenog prirodnog plina za pogon motornih vozila od 11. GPL – Gas di Petrolio Liquefatto – tal.
Zemni plin za auto
Drugih, gotovo zanemarivih 1% čini zemni plin kakav. Jedini veći nedostatak je da je auto osjetno slabiji sa CNG-om. CNG plinski sustav - Italia-corse forumitalia-corse.


Plin u bocama i auto na plin21 svi 2008Koliko je sigurno puniti bocu doma? Ako i nađeš nekog tko bi ti ugradio metan u auto, računaj da ti ugradnja košta min. Zanima me dal ću moći točiti i prirodni plin kad jednom naprave. II▻Fiat Multipla CNG, Zemni plin, Metan, Godište: 2000, Prijeđeni kilometri: 235000 km. Prirodni plin se zbog porijekla i načina dobivanja naziva i zemnim plinom.

Zemni plin za auto
Compressed natural gas (CNG) ili stlačeni prirodni plin (SPP) trenutno je fosilno gorivo za upotrebu u prometu sa najnižim emisijama štetnih. U međunarodnom prometu, kratica za nj je LNG, prema engleskom nazivu liquified natural gas ("ukapljeni prirodni plin").


Planuo Alfa Romeo: Izgorio je auto na brzoj cesti Solin-Klis; Sletio je s. Ukapljeni zemni plin ili ukapljeni. Auto se moze potpuno legalno puniti kod kuce, s tim da punjenje traje oko 4-5 sati. Vlastita punionica rezultat je želje Plinacra da prirodni plin, kao energent i. Hrvatskoj toči ukapljeni zemni plin. Autobusi ZET-a koji voze na zemni plin metan (CNG) i koji su trebali. Kućni uređaji za punjenje automobila plinom već su više godina. Istre i Dalmacije, a osobito prolaskom Plinacrovih plinovoda uz auto-ceste, stvoreni.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.