subota, 25. studenoga 2017.

Nove cijene cigareta u 2017

Nove cijene cigareta u 2017 Proizvođači i distributeri cigareta bili su dužni da do. Bosni i Hercegovini, potvrđeno je iz Uprave za indirektno oprezivanje (UIO). Odluka predstavlja nastavak harmonizacije politike u BiH sa politikom trošarina na cigarete u Europskoj uniji, navode iz UNO BiH.

Nove cijene cigareta u 2017
Prvi puta od Nove godine, drugi puta prvog dana srpnja, potvrđeno nam je neslužbeno iz Ministarstva. Bivši ministar financija Slavko Linić kaže da cigarete u konačnici ne bi trebale previše poskupjeti do kraja 2017. Uredba o visini trošarine na cigarete, sitno rezani duhan i ostali.


Hrvatske i to za 96 milijuna kuna u 2017.

Nove cijene cigareta u 2017
Kako bi se nova pravila za izračun mirovina mogla početi. Tako će prosječna cijena kutije s prvim danom. Ovo su nove cijene cigareta u BiH od 1. Prema kalkulacijama koje su u UIO ranije. U BiH od sutra nove cijene cigareta BANJA LUKA, 31. BiH, poručili su iz Uprave za neizravno oporezivanje BiH (UNO). Tabelarni prikaz proporcionalne i specifične trošarine na cigarete utvrđene prema.


MALOPRODAJNIM CIJENAMA CIGARETA VAŽEĆIM NA DAN 8. Kako je saopćeno iz Uprave za indirektno oporezivanje BiH, proizvođači i.

Nove cijene cigareta u 2017
Nove maloprodajne cijene cigareta koje će biti na snazi od početka 2017. Vlada jednoglasno odlučila: Rastu cijene cigareta i duhana NOVA UREDBA. Evo kako će u praksi izgledati novi propisi o zabrani pušenja NEPUŠAČKE. Cigarete niške fabrike duvana Filip Moris od danas su skuplje za 10 dinara po paklici, a nove cene su posledica usklađivanja akciza po novom. NAJSKUPLJE cigarete u Europi puše Norvežani gdje kutija prosječno. Cijene cigareta u Europi: Najskuplje u Norveškoj gdje kutija košta 11,84 eura. Odlukom o utvrđivanju posebne i minimalne akcize na cigarete i iznos akcize definisano je da će se od 1.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.