subota, 2. prosinca 2017.

Belarus traktori hrvatska

Belarus traktori hrvatska BELARUS, MTZ, za Republiku Hrvatsku, diler za traktore MF i generalni zastupnik za traktore. II▻TRAKTORI BELARUS MTZ POSEBNA PONUDA iz našeg asortimana poljoprivredne. U ponudi se nalaze traktori od 25KS do 120KS namijenjeni za zahtjevno europsko tržište.

Belarus traktori hrvatska
Opremljeni su sa Euro 3 motorima. Bjeloruski traktori koji se proizvode od 1946. Velika im je zastupljenost u zemljama bivšeg Sovjetskog Saveza.


Turski traktori ušli u hrvatska sela.

Belarus traktori hrvatska
Nakon što su u baranjskom selu Petlovac nedavno prodana dva nova Hattat traktora A110 od 103 konjske snage, bilo je. Belarus traktori serije 900 s pogonom na sva 4 kotača koje proizvodi bjeloruska tvornica MTZ. Osnovna djelatnost je zastupanje, uvoz, distribucija i servis profesionalnog alata i pribora: Stihl, Viking, Belarus, Matador, Makita, akumulatori- Black Horse i. Ratarstvo Manuelni menjač, 4x4. Severno-banatski okrug, 23316 Bašaid Datum objave: 08. A najbliža trgovina gdje bi traktor mogao preuzeti je. Stranica 105- BELARUS opća rasprava RUSKI TRAKTORI. Na videu to nevidno ale je to šikmina a riadne zamrznuta zem:)))ň.


Kiskunhalas, broj ugovora o distribuciji:.

Belarus traktori hrvatska
Traktor belarus mtz 50 same atlanta 45. Belarus je traktor sa pogonom na sva četiri točka koji proizvodi bjeloruska fabrika MTZ. Velika zastupljenost ovih traktora je u zemljama Sovjestkog Saveza, ali i. Osnovna delatnost kompanije Agropanonka je uvoz, distribucija i sklapanje globalno poznatih traktora marke BELARUS, čiji je matični proizvođač Minski. Belarus T40 AS sa prednjom vucom u dobrom radnom stanju. Motor nema gram dima - Menjac odlican - Hidraulika odlicna - Prednja vuca komplet.


Husqvarna Hrvatska - Službena stranica najvećeg svjetskog proizvođača opreme za rad na otvorenom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.