srijeda, 27. prosinca 2017.

Cijena nafte u hrvatskoj

Cijena nafte u hrvatskoj Cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici kompanije. Popis svih nama dostupnih cijena goriva na benzinskim postajama diljem Hrvatske. Svakoga dana internetska stranica cijenegoriva.

Cijena nafte u hrvatskoj
FOTO: Ovo su nove cijene goriva u Hrvatskoj POSKUPIO AUTOPLIN POSKUPIO AUTOPLIN 8:45 10. Ključne riječi subvencije na gorivo u svijetu kartice za gorivo cijene plina i goriva u RH (benzin, dizel i druge naftne prerađevine) Cijene i. Stranica koja prati kretanje cijena goriva u Hrvatskoj. Cijene nafte na svjetskim tržištima ponovno su znatno pale, a gorivo je pojeftinilo i u Hrvatskoj.
Cijena nafte u hrvatskoj
Zašto se cijene goriva opet približavaju rekordnim razinama.


U Libiji za litru benzina dosta i 77 lipa, pogledajte kako se kreću cijene diljem svijeta. Stanje na svjetskom tržištu nafte i kretanje cijena naftnih derivata u Hrvatskoj. Svjetska godišnja proizvodnja nafte povećala se od 1970. Promjena cijena goriva u Hrvatskoj posljedica je kretanja cijena naftnih derivata na takozvanom Mediteranskom tržištu i kretanja tečaja dolara. Litra eurosupera 95 tako je poskupila je 9 lipa, eurodizela 8 lipa, a autoplina 7 lipa. Kao što je i bilo najavljivano, sedmi tjedan zaredom u. Na londonskom je tržištu cijena barela prošloga tjedna pala 7,1 posto, na 46,76 dolara, dok je na američkom tržištu barel pojeftinio 7,3 posto.


Maloprodajne cijene naftnih derivata u Hrvatskoj.

Cijena nafte u hrvatskoj
PDV-u zbog pada cijena goriva u Hrvatskoj. U Vladi se nadaju da će se taj gubitak nadoknaditi. Cijene derivata u Hrvatskoj ne diktira, kao što je na američkom tržištu slučaj, cijena sirove nafte, već ona ovisi o kretanju cijene derivata na. Rezultati pretrage: Članci u kojima je korišten izraz "Cijena Goriva". U HRVATSKOJ se sutra očekuje novo značajno pojeftinjenje goriva.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.