četvrtak, 14. prosinca 2017.

Čuvanje starijih osoba na moru

Čuvanje starijih osoba na moru Tražim odgovornu osobu s iskustvom u čuvanju djece za redovno čuvanje. RADIŠNU ženu koja bi održavala apartmane na moru u Vodicama, na tri. ENE za čuvanje starijih osoba u Njemačkoj,za njemačku agencuju, bez provizije. Briga o starima Potrebna zena za brigu i cuvanje starije zenske osobe 24h dnevno. Trenutno slabo pokretna zbog operacije kuka, razumna. Lovran, Primorsko-goranska županija. Stručna sprema: SSS - srednja stručna sprema. Vrsta zaposlenja: Stalni radni odnos.


Tvrtka: Udruga gluhoslijepih osoba. Pomoć i njega starijih osoba -čišćenje i uređenje grobnih mjesta-usluge pomoći. I mimo toga, bilo bi dobro da je to osoba koju poznajete i u koju imate povjerenja. Postoje opcije da ta osoba s vama i stanuje, no to nije nužno. Tražim posao vođenje domaćinstva, čuvanje starije osobe na moru. Ostali uvjeti: Opis poslova: njega starijih osoba u domu. Opis radnog mjesta: Pomoc pri cuvanju djece Potrebna znanja i vještine: Osobe sa zapadnig djela Zg. Oglasi roditelja za čuvanje djece: Prelistajte, je možda se ovdje nalazi Vaš idući posao.


Čuvanje starijih osoba na moru
Pružate pomoć oko njege i skrbi starijih osoba? U siroj obitelji koristimo uslugu gospoda koje cuvaju starije i nemocne. Kako provjeriti osobu koju pustate u kucu? Posao na moru (daleko od kuće) i briga o starijoj osobi u kuci. Njega skrb starijih nemocnih ili bolesnih osoba 24 sata na d. Trazim posao cuvanja starijih osoba po principu 0:24,sa sobom imam kcer od 3 g. Potrebna zenska osoba ne bitnih godina za cuvanje starije osobe ali dobrodrzece na Zlatiboru na duzi period. Njegovateljica za starije osobe u Njemackoj. Objavio: Udruga gluhoslijepih osoba Primorsko goranske županije. Tražimo osobe za čuvanje starjih osoba u Njemačkoj.


UVANJE I ODRŽAVANJE KUĆE, ČUVANJE STARIJIH OSOBA I POMOĆ U KUĆI. Besplatni oglasi su: ponuda za posao, traženje osoba za čuvanje dece. Ja imam preko 30 godina iskustva čuvanja starijih ljudi i mogu obezbediti preporuke.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.