četvrtak, 14. prosinca 2017.

Tandem pumpa curi

Tandem pumpa curi TDI ima tandem pumpu, a to znači da ima dvije funkcije, odnosno i da stvara. TDI, pumpa procurila9 ruj 2016VW Passat 2. TDI bkc Audi A37 objava19 pro 2016Passat TDI PD 96kw teško pali nakon što odstoji7 objava1 srp 2015Kataloški broj tandem pumpa, passat 1,9 tdi, 96kw, AVF.

Tandem pumpa curi
Posle 40000 tisuča km još uvijek ništa ne curi. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoDizel gorivo vise ne curi, ali curi ulje na sastavu pumpe i bloka motora. TANDEM pumpa, ili nešto nije u redu sa turbinskim sistemom. Tandem pumpa za VW pasuje za vise modela seriski broj 038145209 E PUMPA ne curi i ima dobar pritisak garancija za ispravnost, moze slanje brzom postom.
Tandem pumpa curi
Na tandem pumpi često zna biti oštećen zaptivač, što se može lako primijetiti ako ulje curi niz glavu motora. Ostali problemi vezani su za motor i za elemente oko motora, a najčešći problem definitivno je zaptivač na takozvanoj tandem-pumpi.


Na postojecoj tandem pumpi je doslo do ostecenja dihtunga (koji ne postoji kao rezervni dio) i primjetnog curenja diesela. Eventualno tandem pumpa na glavi motora sam cuo da stvara probleme, a nadam se da nije to jer ce me onda popravak skupo kostati. PUMPA,GUMICE,TANDEM PUMPA , BOS PUMPA ,PUMPA DIZNA, Novi Grad, 30 KM, PUMPA,GUMICE,TANDEM PUMPA , BOS PUMPA. Curi voda kroz odvod,oko 2 cm vode po podu. Problem with tandem pump Audi A4 B6 1. Odg: Vakum pumpa curi ulje na dihtungu. Odgovor #1 poslato: Oktobar 19, 2016, 11:40:28 posle podne ».

Tandem pumpa curi
Ovaj zadatak obavlja pumpa goriva, koja funkcioniše u kombinaciji sa. Ipak, može da se desi da tandem pumpa uspijeva da povuče gorivo. TDI TANDEM PUMPA GORIVA PRODAJEMO ZA GOLFA 4 I 5 ,PASAT 1. Imao sam i taj slucaj kad ode tandem pumpa i uvijek bude prvi klip jer je.


Do razvodnjavanja ulja može da dođe i u slučaju curenja tandem pumpe ili u slučaju problema sa. Quattro pogon – njegova mana je to što ponekad curi ulje. Provjera ispravnosti vakum pumpe (slavina goriva, pumpa goriva). Isppravna tandem pumpa ne curi nigde Jos dosta polovnih originalnih vw delova kao i novih po porudzbini. Može i tandem pumpa, pa ima i za volan i za dodatnu hidrauliku. I da sad curi, u petak je otišla membrana na ac pumpi, stavita nova, novo. Vidi dali ti negdje curi gorivo i dali uredno dolazi do pumpe, iz rezervoara.


Pumpa je FABRICKA, u potpunosti ispravna, ima dobar pritisak, nigde na curi i bez ostecenja je. Preuzimanje licno ili saljem Bex-om ili Postexpress-om. Cini mi se da bi ovo trebalo da bude najozbiljnija tema. Naime, moj auto je od skoro poceo da pravi probleme. Evo tandem pumpe za Rakovicu, samo nisam jos stigo da pozovem.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.