srijeda, 13. prosinca 2017.

Elektro romobil

Elektro romobil Trgovine i servisi Zagreb Split Sesvete Zabok. Svatko može voziti E-romobil, za posao zabavu ili fitnes. Vožnja E-romobila pruža veliko zadovoljstvo i rješava mnoge probleme.

Elektro romobil
Veliki izbor romobila u malim oglasima sa slikama i cijenama. Prodaja električnih bicikala, dijelova i opreme za električne bicikle u malim oglasima sa slikama i cijenama. Odlučite li se voziti električni romobil barem 10 km tjedno, pridonijet ćete smanjenju emisije. OLAKŠAJTE SI KRETANJE GRADOM UZ ELEKTRIČNI ROMOBILI krećite se 5 puta brže.
Elektro romobil
Pozdrav, imam romobil od 250 W te izgleda slično ovome:.


Električni romobil 1000W LiPo4+Turbo. Zastupanje, uvoz, distribucija i servis profesionalnog alata, strojeva za izradu ključeva, elektro bickla, elektro romobila i solarne tehnologije. Undergraduate thesis , Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje. Za povećanje brzine električnog romobila trebate samo. Mi smo tvrtka koja je uložila energiju i ljubav u istraživanje, razvoj i proizvodnju kvalitetnih low-cost električnih romobila za prodaju na domaćem i inozemnom. Da ne reklamiram druge, uglavnom nađu se za oko 3000-5000.


U prosloj temi zamolio sam ako netko zna gdje nabaviti aortizer, i dobio savrsen odgovor i upravo ono sto sam trazio! Posjeduje veliki okretni momet, a motor je pogonjen.

Elektro romobil
Zvuči nevjerojatno ali upravo to nudi ekipa koja je kreirala električni bicikl Wave. Ako se netko sjeca mojih raznih pitanja za motor itd u vezi romobila, evo nek se zna kako napreduje izrada :) Zasad sve ide po planu, zadnji. Airwheel Z3 je električni skuter za odrasle, sa revolucionarnim dizajnom i postoljem za obje noge što omogućuje lakše upravljanje i ne umara. HYbrid-Kick električni je romobil razvijen u suradnji Peugeota s markom Micro, a radi se o pametnom romobilu idealnom za vožnju po gradu.


Romobili iz cijele Bosne i Hercegovine. Baterija Tip akumulatora Litij 36V8Ah Doseg 30 km Vrijeme punjenja 2 sata Motor Max. W Performanse (tvorničke postavke) Max. Scrooser - električni romobil s biciklističkom tehnologijom. Nijemci su uzeli romobil, dodali bateriju i elektromotor i nastao je Scrooser. Novi električni romobil, električni skuter. Ovaj primjerak pripada već nešto skupljoj varijanti električnog prijevoza.


Radi se o hrvatskom proizvodu naziva Zagrebački električni romobil.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.