petak, 1. prosinca 2017.

Igre parkiranja auta u garažu

Igre parkiranja auta u garažu Krećite se pažljivo kako biste izbegli druge aute i hidrante za vodu, pa će vam. Nakon sto se igra ucita klikni na PLAY. Ispunite polje "NAME" i opet na PLAY ! Igre parkiranja testiraju vašu preciznost s kojom parkirate auto u različitim situacijama. Provjeri preko 50 igrica parkiranja samo na IGRE247. Početna - Igrice parkiranje - auto moto. U vrlo kratkom vremenu parkiraj auto na označeno mesto.


Igre parkiranja auta u garažu
Nauči parkirati kola na parkiralištu kineske četvrti. Pro Mad Parking Riddle Parking Car Line Park My Car U Turn Parking Parking 3. Pozivamo sve da igrate online igre za besplatno parkiranje. Vrlo zabavno zamisliti sebe vozača assom utrke, koji je spretno izbjegava prepreke, i tako vješto uklopiti u garaži. Djevojka dolazi s autom u vašu garažu sa raznim željama. Ugradite u auto tačno one dijelove koje ona želi, zatim isprobajte automobil na cesti. Odaberite boju i vanjski eksterijer za svoj auto.


U vašem salonu nalazi se Ferrari 599 kojemu je potrebno uređenje. Parkirajte auto, pazite da ne napravite štetu na autu. Jednostavna igrica u kojoj je cilj parkirati automobil na označeno mjesto. Igra besplatne online parking za automobil igre računalne parking za. Jelena1 Kako okretati auto kad mi strelice levo i desno ne reaguju? Svaku igru od sada možete dodati u svoj profil, i tako stvoriti popis omiljenih igrica.


Auto koji voziš je stvarno super nabrijan. Imaš zadaću da prevoziš teret na prikolici sve do garaže. Vi ste došli vidjeti što se može učiniti na roditelje u zemlji, malo. Naučite kako najjednostavnije i najsigurnije parkirati vozilo vožnjom unazad ! Pomakni auta ispred svoje kuce kako bi mogao proci sa autom do garaze. Parkiranje Parkiranje Akcija Ben 10 Akcija Dječaci Voynushki Racing. PARKIRANJE AUTOMOBILA - ONLINE IGRE - Lukin portal za djecu.


U ovoj igri tvoj posao je da parkiraš aute ispred hotela, kina.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.