petak, 1. prosinca 2017.

Joppd obrazac isplata plaće u dva dijela

Joppd obrazac isplata plaće u dva dijela Naknada za isporučeno autorsko djela. RH, kojem se u tekućem mjesecu isplaćuju dvije plaće 98. DOPRINOSIMA I POREZU NA DOHODAK NA OBRASCU JOPPD.

Joppd obrazac isplata plaće u dva dijela
Isplata mjesečne plaće u dva dijela. Na primjer, ako se plaća isplaćuje u dva dijela, a obustave se. Obrazac JOPPD – primjeri popunjavanja. Poslodavac je isplatu zaostale plaće i redovne plaće iskazao u dva retka iz razloga što.
Joppd obrazac isplata plaće u dva dijela
Obrasca R-S kod poslodavca – pravne osobe.


U programskom sustavu Total obrazac JOPPD popunjava se potpuno. JOPPD obrazac - isplata plaće 2 puta u mjesecu. HZZO-a (bolovanje započeto u mjesecu obračuna). A osim dva JOPPD-a u tom slučaju, ostaje problem i s porezom i. Ne radi se o upravi etc koje bi mogla staviti na sifru tih bonusa do max dijela doprinosa. Skoro da se i ne morate bojati da ćete nešto u obrascu pogriješiti; naime. Oprez kod obračuna više različitih vrsta isplata kada se jedna platna lista mora prikazati na više redaka. Morate sami odrediti od kojeg dijela dohotka ćete umanjiti osobni odbitak.


Joppd obrazac isplata plaće u dva dijela
Za plaće u naravi rok je zadnji u mjesecu za protekli mjesec. Prije 7 dana - Obračun plaće u slučaju neisplate ili djelomične isplate plaće. Obračun poreza i doprinosa u slučaju isplate poduzetničke plaće. Zakona o porezu na dohodak povećati će se neoporezivi dio plaće tj. U okviru modula Plaće možemo definirati više različitih vrsta isplata plaća. PROGRAM: Podaci o plaći i naknadi plaće u obrascu JOPPD. Ako je neko novčano pravo radnika različito određeno u dva ili više izvora radnog. Prema tome, prvom izmjenom smanjen je broj zaduženja sa dva mjeseca.


U Obrascu JOPPD poslodavac je isplatu plaće prikazao koristeći šifre pod toč. Taj iznos može se sastojati od isplate zaštićenog dijela plaće.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.