srijeda, 13. prosinca 2017.

Kako radi naletna kočnica

Kako radi naletna kočnica Kad se naletna kočnica pritisne zajedno, kočnnje pocinje gotovo odmah u zelenoj zoni (A). Savjet kako možete provjeriti dali ručna kočnica radi. Naletnu kocnicu imas ne svakoj vecoj kamp prikolici.

Kako radi naletna kočnica
Mislim da naletna kočnica dobro radi na nizbrdici. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoHidraulički retarder (radi na principu hidrauličke spojke). Koči pri prekidu veze s vučnim vozilom.


Trebalo bi znati tacno o kom se modelu radi!

Kako radi naletna kočnica
Nosivost- 1450kg Dimenzija platforme: 301 x 183cm Uk. Kotači: 10“ Uključena utovarna rampa: 2,5m. Definitivno ne radi, mogu da oteram u neki servis (Metalkov Mitrovic, Bozic) ali se plasim da ce da me izuju ili da ce odma da kazu mora nova. Naletna kočnica AL-KO 60S2, V-rudo, montaža gore, 750 kg. Daklem, šta je naletna kočnica, kako funkcioniše?


Za kamionske i traktorske prikolice radi se drugi sistemi za koćenje prikolica, ali to više. Kočni-sustav-Tehnika-motornih-vozila-2006v-2. Pomoćna kočnica ne mora biti zasebni sustav, dovoljan je. CDTi 96kw i Westfalia prikolici za konje,dvoosovinka.

Kako radi naletna kočnica
U stvari to ne bi trebao biti amortizer, nego naletna kočnica, zar ne? S motorom koji radi pri brzini vrtnje praznog hoda koju preporuča proizvođač.


Ispitivanje tipa O za vozila kategorije O opremljena kočnicama sa stlačenim zrakom. Dopeljao drva doma, išo otkopčat prikolicu u mraku i skužio da mi kočnica nije. Imam prikolicu za osobni automobil bez naletne kočnice i kada su mi ju. Kada se radi o dinamičkom kočenju pri kojem se kao kočnica koristi pogonski motor, energija. Izuzetak od pravila je „naletna kočnica“ koja se koristi na lakšim. ABS, naletne kočnice ili kočnice za električna.


Eurosystem TRK test linija ne smije biti instalisana ili da radi u eksplozivnom. Kontrola kočnica na priključnom vozilu opremljenim naletnim.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.