srijeda, 13. prosinca 2017.

Neptun u kucama

Neptun u kucama Neptun - ono najtajanstvenije u vama Šta Neptun govori o Vama? U mitologiji Neptun je moćni bog mora i podmorja. Pozicija Neptuna u kućama u natalnoj karti (tj. u kojoj kući je Neptun pri rođenju) otkriva oblast života koju ignorišemo ili u kojoj se ne.

Neptun u kucama
Neptun na osobu vrši nematerijalne uticaje, terajući ga u fantaziju, iracionalno, nevidljivo, neopipljivo - u sve ono što je na početku slatko, a posle se gorko kaje. Vaš Neptun u partnerovom natalnom horoskopu. Gde pada planeta Neptun jedne osobe u horoskop druge, ukazuje na područje u. Neptun u kućama u natalnoj karti (to jest kuća koja zauzima Neptun u natalnoj karti) otkriva područje života u kojem smo skloni ignorirati ili izbjeći stvarnost.
Neptun u kucama
Merkur se u astrologiji povezuje sa komunikacijom, intelektom. Merkura u astrološkim kućama nagoveštava efikasne načine za lakše iskorišćenje.


Neptun u prvoj partnerovoj kući daje romantičnog, maštovitog, kreativnog i intuitivnog partnera. Sa ovim položajem neptuna u sinastriji, partneri. Neptun u Ovnu i prvoj kući Generacije sa potrebom za novim idejama i sposobni za njihovu promociju, osjećaj životne misije. Ukazuje na osobe koje su sklone da nešto kriju i čuvaju tajnu u sebi. Jak intelekt, mladolikost, nervoza, bitna komunikacija 2. Dvostruki izvor novca, dobici kroz intektalni rad 3. Odaberite planet za koji želite pročitati značenje u jednoj od astroloških kuća: Saturn u.

Neptun u kucama
Merkur u ovoj kući označava sjajnu inteligenciju. Prva kuća u ličnom horoskopu, simbolizuje ličnost i njene karakteristike, izgled.


Saturn u prvoj kući daje strog i spor karakter, skeptičnu, starmalu osobu, žrtvu dužnosti i pesimističan stav prema životu. Prognoza za naredne 3 – 4 godine – 1000 dinara. Pluton u kućama natalnog horoskopa.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.