utorak, 12. prosinca 2017.

Njuškalo nekretnine vikendice

Njuškalo nekretnine vikendice Prodaja i iznajmljivanje nekretnina za odmor. Velik izbor vikendica, apartmana i hotela u malim oglasima. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.

Njuškalo nekretnine vikendice
GoHome nekretnine - kupnja prodaja sve na gohome. Prodajem vikendicu površine 50 m2 u Letovanskom Vrhu na atraktivnoj lokaciji sa. Tržište je mrtvo, vlasnici u nekretninama vide posljednju zalihu novca.


Unu, u mjestu Kuljani, u Opcini Dvor.

Njuškalo nekretnine vikendice
KUĆA, VINICA Miran kraj, u ekološki zaštićenom području, blizina izvora! Prodaje se kuća površine 124,24 m2 sa okućnicom od 1177 m2. Ugostiteljski objekt u srcu Gorskog kotara. U samom centru Gorskog kotara, svega 2 km od izlaza sa autoceste Ravna Gora, na staroj Lujzijani. Vrsta: KUĆA, Kuća Vir katnica s garažom. Samostojeća kuća katnica s dva velika odvojena dvosobna apartmana. Nekretnina je tlocrtne površine 104 m2 + kat.


Dračevac - Poreč Građevinsko zemljište. Stambena kuća sastoji se od hodnika, kuhinje, ostave, 3 sobe i kupaonice ukupne površine 86,12 m2, okućnice 812 m2.

Njuškalo nekretnine vikendice
Kuća je, kako piše na nekoliko agencija za oglašavanje nekretnina, izgrađena 1982. Vikendica sa zemljištem, na brijegu u Šimunčevcu. Ugodna vikendica sa 1600 m2 okućnice, Prekvršje, 17 000 €. Pogledajte luksuzne vikendice koje se prodaju na Jadranu. Kuća je smještena u selu na sjevernoj strani otoka Hvara, cca 4km udaljena od mora. PLATAK, PRODAJE SE SIMPATIČNA VIKENDICA NEDALEKO OD RIJEKE.


Kuća se sastoji od prizemlja i kata. AVLE, posebna nekretnina koja će uz manja ulaganja zasjati punim sjajem. Poštovani, tvrtka TASMAN-NEKRETNINE d. Vam širok izbor nekretnina različitih namjena, naši djelatnici svakodnevno. Split (Varoš) - izvrstan trosoban stan s dijelom potkrovlja i dvora. Opis: Visoka prizemnica u prigradskom naselju (4km od centra) novije gradnje sa svim priključcima.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.