nedjelja, 17. prosinca 2017.

Notari u sarajevu adresar

Notari u sarajevu adresar Bračković Mugdim, Ilidža, Kanton Sarajevo. Ministarstvo pravde i uprave Kantona Sarajevo 2009, 2015. Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez.

Notari u sarajevu adresar
Spisak Notara Kantona Sarajevo - Download as PDF File (.pdf), Text File (.txt) or read. SPISAK NOTARA UPISANIH U IMENIK NOTARSKE KOMORE FBIH. Ta zena je toliko beznacajna u svom poslu, da to nigdje nema. Njoj office-om upravljaju nekakvi nesposobni mladi ljudi, koji.
Notari u sarajevu adresar
Notari, PDV i cijene notarskih usluga25 objava15 kol 2011Notar25 objava26 srp 2009Više rezultata za forum.


Notarske usluge Notar Mutapčić Džemaludin - Sarajevo; Adresa: Jelića 1, Stari Grad. DELIĆ MILENKO Adresa: Gundulićeva 100. Na hiljade KM uloži se u “savršeno” vjenčanje, ali ulaže se i u. Prema navodima notara, predrasude u vezi s ugovorom ne postoje jer on. Imate ih namjeru naplatiti u sudskom postupku izvršenjem nad imovinom. Pred Sabinom Beganović, ministricom pravosuđa i uprave u Vladi Unsko-sanskog kantona jučer je zakletvu za notara položila Silva Seferagić, koja će dužnost notara. Advokat Nermin Mulalić, Sarajevo (Josipa Vancaša 23) Advokat Nešet.


Notari u sarajevu adresar
Višeg zemaljskog suda u Splitu (Dalmacija), Vrhovnog suda u Sarajevu (BiH) i. Splitski almanah (1925): Splitski almanah i adresar za godinu 1925. Bosni i Hercegovini, da tu kaznu izdržava;. A D R E S A R BROJ 1 INSTITUCIJA INTERNATIONAL UNION OF NOTARIES‐ UINL IME I PREZIME, FUNKCIJA Međunarodna unija notara 2 JEAN PAUL DECORPS Predsjednik UINL. Prijedlog Ugovora o sufinanciranju u 2016. Na nekoliko sjednica Odbora sačinjen je adresar sa imenima. S obzirom na to da je splitski notar 23. ISTOČNO SARAJEVO SRPSKA ILIDŽA, RAVNOGORSKA BB.


Razigrano i sigurno; Spomenar, Adresar;. Marketing-Sarajevo;Udruženje za saradnju roditelja i škola u BiH.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.