srijeda, 13. prosinca 2017.

Odluka o korištenju privatnog automobila u službene svrhe

Odluka o korištenju privatnog automobila u službene svrhe Zaposlenik može upotrijebiti privatni automobil u službene svrhe ako nema. Nalog za upotrebu privatnog automobila u službene. O korištenju privatnog automobila u službene svrhe.

Odluka o korištenju privatnog automobila u službene svrhe
Za funkcionare općine i djelatnike JUO. Prijedlozi odluka o utvrđivanju godišnjih financijskih izvješća i uporabi dobitka. ODLUKU – REŠENJE O UPOTREBI PRIVATNOG AUTOMOBILA U SLUŽBENE SVRHE. Odluka o korištenju službenog vozila 24 sata – ukoliko poduzeće.
Odluka o korištenju privatnog automobila u službene svrhe
Cjelokupni članak o poreznom aspektu korištenja osobnih automobila u poslovanju.


ODLUKA O KONCESIJI U SVRHU GOSPODARSKOG KORIŠTENJA. UGOVOR O KORIŠĆENJU PRIVATNOG AUTOMOBILA U SLUŽBENE SVRHE. O KORIŠTENJU SLUŽBENIH VOZILA, SLUŽBENIM PUTOVANJIMA I. Službena vozila u službene svrhe koriste dužnosnici i službenici Općine. Korištenje privatnog osobnog vozila za službeno putovanje odobrava Općinski načelnik. Pravilnik o nadoknadama za koristenje priv. Mjesecni obracun na osnovu na osnovu odluke koji potpisuje ovl.


LPG-om, i dnevno prelazim 100km u službene svrhe, koliko bi to.

Odluka o korištenju privatnog automobila u službene svrhe
Da krenemo od jednostavnijeg: upotreba privatnog automobila u službene svrhe. SAMO u službene svrhe i što o tome morate voditi evidenciju. ODLUKA o ugostiteljskim objektima koji mogu poslovati u radnom vremenu. Obvezne evidencije pri korištenju automobila. Dnevnice za službeni put u inozemstvo.


Evidencija korištenja službenog vozila u službene svrhe. Odluka o imenovanju člana Upravnog vijeća iz reda odgojitelja i stručnih. Odluke HGK i HOK o dopuštenim gubicima. Pri korištenju privatnog putničkog automobila u svrhe službenog. Novom Uredbom o naknadama troškova za službena putovanja precizno. Odlukom o visini dnevnica za službena putovanja u inostranstvo koju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.