subota, 2. prosinca 2017.

Pluton u škorpionu

Pluton u škorpionu Zbog toga je položaj Plutona u znaku značajan za mundanu astrologiju, a sasvim je periferan za natalnu astrologiju. Uticaj Plutona u znacima poistovećujemo sa njihovom magijskom predstavom. Pluton u Raku boravio u trajanju od 1914.

Pluton u škorpionu
Sunce je u Biku, kao i Merkur, Ascedent u Škorpiji, a Mesec i Saturn u. Planeta koja je nazalost u astroloskoj literaturi najmanje obradjena. Koji god posao da poverite skorpionima ili ljudima plutona, kad kazem. Ovo područje života može biti povezano s promjenama, prevratima, borbom za moć i.
Pluton u škorpionu
Namerno ovde nisam pisala o Marsu u Škorpionu, ili aspekti između Marsa i Plutona. Simbolizuje unutrašnju snagu, okultne moći kao i moć regeneracije.


PLUTON U astrologiji predstavlja smrt, regeneraciju i ponovno rađanje. To je planet koji nam daje snagu da napravimo promjene koje će promijeniti naš život. S druge strane, ako imate Pluton, Neptun i Saturn u Škorpionu u dvanaestoj kući (kuća mračnih tajni) mogli biste postati poznati po odlasku u zatvor ili. U Škorpionu – Ovo je vrlo dubok i intenzivan položaj Plutona. Stalno preispitivanje tuđih vrijednosti, ova osoba želi shvatiti najdublje sakrivene tajne. MESEC U RAKU: Ovaj položaj Meseca pokazuje osobu koja je spremna da radi do. PLUTON U VAGI: Prevrednovanje braka, seksa i navika sa tim u vezi.


Pluton u škorpionu
Mars će biti retrogradan u Škorpionu i Strijelcu, zadnji put je bio. Kako jedna snažna planeta ispoljava svoj uticaj u horoskopu ili na život natusa? Kada je planeta nemoćna i kakav je. Zbog neobične orbite u pojedinom se znaku nalazi različito, od 12 do 32 godine. Jarcu, nosi i kardinalni križ, koji će donijeti kvadrat sa Uranom u Ovnu i opozicijom Jupitera u Raku. A prihvatiti smrt, značilo bi, kako reče najveći medju svim Škorpionima.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.