četvrtak, 14. prosinca 2017.

Prijedlog za uknjižbu etažnog vlasništva

Prijedlog za uknjižbu etažnog vlasništva Prijedlog – obrazac možete preuzeti ovdje. Etažni elaborat potvrđen po nadležnom tijelu graditeljstva 3. Nakon što bude upisana hipoteka, možete podnijeti prijedlog za upis (uknjižbu prava vlasništva na kupljenoj nekretnini). Na temelju priloženih isprava molim da. Da bi uopće došlo do uknjižbe etažnog vlasništva na posebnim dijelovima bilo je potrebno. PREDBILJEŽBA_______________________________________________________________ vrsta upisa (4). Predlagatelj: ______ iz ______ OIB: ______.


Protustranka: ___________iz ______ OIB: ______. Uknjižba zemljišnoknjižni upis kojim se knjižna prava stječu, prenose, ograničavaju ili prestaju bez. Nakon donošenja izmjena i dopuna Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima. Jedino bez cega uknjižba nije moguca jest potvrda nadležnog upravnog tijela. U postupku etažiranja izrađuje se etažni elaborat kojim se utvrđuju posebni suvlasnički dijelovi u zgradi, te udjeli. Uknjižba etažnog vlasništva prije stupanja na snagu Zakona o. Koji je uobičajeni način stjecanja prava vlasništva na nekretninama? Koji su načini uspostave etažnog vlasništva?


ELABORAT ETAŽIRANJA (Odluka o uspostavi etažnog vlasništva). Veliki dio etažnog vlasništva, kako u cijeloj Hrvatskoj tako i u Zagrebu, još je. Postupak povezivanja propisan je Zakonom o vlasništvu i drugim stvarnim pravima, a način na. USPOSTAVA ETAŽNOG VLASNIŠTVA (VLASNIŠTVO POSEBNIH DIJELOVA NEKRETNINE) - ETAŽIRANJE. Predmet etažnog vlasništva je samostalna upotrebna cjelina nekretnine koja. To znači da obaveza uknjižbe kao konstitutivnog elementa, važi samo u. Za uknjižbu prava vlasništva obvezno je platiti pristojbu u iznosu od 250,00 kn u korist državnog proračuna, a ako odvjetnik sastavlja prijedlog za uknjižbu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.