petak, 15. prosinca 2017.

Sadnice oraha cijena

Sadnice oraha cijena Najveća ponuda i najbolje cijene: sadnice oraha. ORAH (Juglans regia L.) – sadnice oraha. U ponudi imamo slijedeće sorte sadnica oraha: Apollo, Saturn, Mars, Seiferdorfer, Jupiter, Lake.

Sadnice oraha cijena
Našim kupcima nudimo savetovanje za odabir ogovarajuće sorte oraha i postizanje najboljih rezultata u uzgoju. Orah nije veliki probirac zemljišta, tako da moze da uspeva čak i na kamenitom zemljištu. Ipak, najbolje uspeva na dubokim i rastresitim zemljištima koja sadrže. Provjerena kvaliteta, Naziv, Prodaja, Razdoblje, Proizvođač, Mjesto, Cijena, Dostava na kućni prag.


Sadnice oraha cijena
SADNICE ORAHA ORAH SADNICE DVOGODIŠNJE I TROGODIŠNJE. Sadnice crnog oraha,sadnica orah crni američki. Certificirane sadnice kalemljenog oraha uvoz iz EU. Ako se uzme u obzir da je cijena očišćenog oraha između 40 i 60. Orah (oras) se može saditi u jesen ili u proljeće, no za većinu naših agroklimatskih područja preporuča se jesenska sadnja jer se tako bolje primaju sadnice te je. Orasi kasne vegetacije imaju kraće vrijeme rasta, a u proljeće kasnije pupaju, dok u. Ono u što ja ulažem je sadnja “šume”, nasada…konkretno crnog oraha. Ovo je slika koja pokazuju omjer cijena nekih vrsta drveća i potreban.


Poštovani, primamo rezervacije za sadni materijal oraha i kestena.

Sadnice oraha cijena
Cijena sadnice pitomog kestena iznosi 100 kn, cijena sadnice kestena maruna iznosi 200 kn. Naš obiteljski rasadnik registriran je 1991 godine. Sa vlastitim iskustvom i znanjem posvetili smo se rasadničarstvu i to proizvodnji voćnih sadnica te. Cijena debla je 30% veća od cijene običnog oraha i približno ista kao i. Jesenska sadnja voćaka oraha, sadnja crnog oraha, sadnice crnog oraha, proljetna sadnja voćaka, običan i crni orah, prodaja sadnica. Prodaja sadnica oraha vrhunskog kvaliteta garantovano tacne sorte.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.