nedjelja, 31. prosinca 2017.

Transformacija svijesti

Transformacija svijesti Svjesni da čovječanstvo prolazi kroz veliku preobrazbu, naš interes je pružiti. Dportal - Portal znanja, širenja svijesti, paranormalnog, tajnovitog i. Plan i program koje plasira Amerika ,NATO i EU drzavama koje ih budu sledile.

Transformacija svijesti
Kada se probudite, kada shvatite, kada uvidite, sa svijetom postane sve u redu. Negativni osjećaji su u vama, ne u stvarnosti, i zato. Donedavno, transformacija ljudske svijesti na koju su ukazivali stari učitelji predstavljala je samo mogućnost, i do nje su došli samo rijetki. Proročanski majanski kalendar nije povezan s gibanjem planetarnih tijela.
Transformacija svijesti
On funkcionira kao metafizička mapa evolucije svijesti i bilježi tijek duhovnog.


MAJANSKI KALENDAR I TRANSFORMACIJA SVIJESTI. Svijest je točka ili singularitet sveopće spoznaje o samoj Svijesti. Ključne riječi: Duhovnost, buđenje, transformacija svijesti, prosvjetljenje, smisao života. Zaista je nevjerojatno na koliko bolesti marihuana djeluje pozitivno. Marihuana nije zlo niti je opasna droga. Biljka je koja svojom konzumacijom ima puno. Poštovani, ukoliko čitate ovaj post, svjedočite upravo još jednoj propaloj ideji o kraju svijeta.


Baza besplatnih dokumentarnih filmova sa prevodom o budenju svijesti, teorijama zavjere.

Transformacija svijesti
Gregg Braden - Promjena polova Zemlje, transformacija i 2012. Transformacija svijesti događa se kada iznenada spoznamo nešto što do tada nismo znali. Nešto smo razumjeli na jedan način, a sada razumijemo na drugi. Uvijek sam govorio da obožavam kišne dane jer onda imam ispriku da se izvalim doma na kauč, krevet ili fotelju i cijeli dan igram igrice. Neka cilj vašeg života ne bude slava, bogatstvo ili materijalna.


Majanski kalendar i transformacija svijesti TELEdisk, 2008. Svijet se sve brže mijenja,svijest se mjenja.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.