subota, 27. siječnja 2018.

Alat za skidanje opruga amortizera cijena

Alat za skidanje opruga amortizera cijena Aukcija "AKCIJA ALAT za skidanje opruga sa amortizera" je arhivirana. Posjetite nas i uvjerite se bogatu ponudu i povoljne cijene.

Alat za skidanje opruga amortizera cijena
ALAT ZA SKIDANJE KUGLI I AMORTIZERA. Slika, Naziv, Šifra, Proizvođač, Cijena, Kupi. Alat za sabijanje opruga amortizera 20514 21mm UNIOR. Prije 6 dana - Specijalni profesionalni alat za skidanje opruga amortizera, Macpherson amortizere.
Alat za skidanje opruga amortizera cijena
KYB preporučuje da zamjena amortizera i opruga na svakoj osovini bude izvršena. Tako primjerice Renault Megane 2 i veći brat Scenic 2 zahtijeva skidanje.


Ovaj alat obavlja upravo TO - skida brezon bez oštećenja navoja. Dakle ne mogu izbjeći skidanje opruge, a za to mi treba ovaj alat na slici, nema druge nego naći taj alat ili zamijenit komplet amortizer s. XL Set alata za skidanje osovine kotača. Amortizeri u sustavu ovjesa automobila ublažavaju vibracije opruga jer. Ručni alat za stezanje opruge amortizera. Prilikom skidanja amortizera, zapamtite položaje brtvenih prstenova i. LED lampe; alati za skidanje opruge amortizera; alati. Sam baš i nemožeš treba ti alat za skidanje opruga. To su ti ležajevi amortizera :wink: I ima toga original u. Evo recimo da je rijeseno, kolega lageros ima jako povoljne cijene. Ovaj profesionalni alat namenjen je za skidanje automobilskih amortizera i sabijanje MacPherson amortizera.


Pošto broj tipova ovih amortizera stalno raste. Univerzalni alat za skupljanje opruga amortizera - VW, Audi, Seat, Škoda, Fiat, itd. Znaci, kao sto pise u naslovu, u pitanju je zamjena solje amortizera ili. A kolika je cijena lezaja ako nije problem ? Najveći izbor profesionalnih alata i opreme za servisne radionice. SET ZA SKIDANJE OPRUGA KOD MERCEDES BENZ ZA SKIDANJE AMORTIZERA MAX TLAČNA SILA DO 2500 kg ZA MODELE.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.