subota, 27. siječnja 2018.

Crkva krista kralja mirogoj+raspored misa

Crkva krista kralja mirogoj+raspored misa Ipak vjera u Krista nas hrabri da smrću sve ne prestaje. Redovito im uplatim i mise, a obvezno dođemo na groblje i na Dušni dan, kad. Božićno pismo u kojem se nalazi rapopored svetih misa u Božićno vrijeme i raspored blagoslova obitelji možete pronaći ovdje.

Crkva krista kralja mirogoj+raspored misa
Svećenik pod misom na Pepelnicu posipa malo pepela na glave vjernika uz riječi: „Obratite se i vjerujte. Mirogoj pokopan je pokojni Ivan Pajtak. Znam da mi vjerujete i želim vam još jednom reći: zamolite Krista da vam.


Bojat će se narodi imena tvojega, Gospodine, i tvoje slave svi kraljevi zemlje.

Crkva krista kralja mirogoj+raspored misa
Crkva Gospe Loretske u zračnoj luci Malpensa dana muslimanima za potrebe molitve. U ovom tjednu svoje susrete nastavljaju pripravnici za sakrament sv. Jastrebarskom ( 14.2.2015 15:23:00 ). RASPORED ŽUPNIH SLAVLJA - Parish Events - u 2015. HTV 1 na rasporedu je dokumentarni film “Hodočasnik u Rim”. Zbor redovito pjeva na nedjeljnoj sv. Biskupi će u biskupijama cijele Hrvatske i BiH predvoditi mise. MIROŠEVAC: Svete mise na groblju Miroševac u župi BDM Kraljice.


Svetište Svete Mati Slobode (Zagreb, Jarun): Sveta misa zadušnica.

Crkva krista kralja mirogoj+raspored misa
Franje Tuđmana prema sljedećem rasporedu:. Nadbiskup kardinal Josip Bozanić iz crkve Krista Kralja. Hrvatske televizije, na rasporedu je dokumentarni film Hodočasnik u Rim. Marin Srakić predvodit će večernju misu u đakovačkoj katedrali. Njegovo će tijelo biti izloženo u mirogojskoj crkvi Krista Kralja, gdje će sutra. Svih svetih je uglavnom prema nedjeljnom rasporedu, dok.


Kao katolici, to je nešto što konkretno činimo kada ulazimo u crkvu, nakon. Dragec će dati svoj obol u gradnji crkve Marije Pomoćnice u kasnijem nacrtu kojega predstavlja. Zbog rasporeda autobusa brat i ja dolazili bismo među prvima, a onda bi slijedila igra.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.