ponedjeljak, 22. siječnja 2018.

Bakrena cijev u kolutu

Bakrena cijev u kolutu U situacijama kada pri izvođenju instalacija s bakrom poželjno imati predizolirane savitljive bakrene cijevi, koriste se bakrene cijevi u. Dodaj u košaricu; Dodaj za usporedbu. Bakrena cijev fi 28 mm, debljine stijenke 1,00 mm, u tvrdima šipkama 5 metara dužine.

Bakrena cijev u kolutu
Cijev je proizvedena prema Euro normi 1057 i posijeduje CE certifikat za. Vjeruj mi ako se skupimo nas 4 -5 i kupimo ovu bakrenu cijev u kolutu proći ćemo. Cijena bakrene cijevi savitljive 15 mm sa stijenkom debljine 1 mm u. BAKRENA CIJEV U KOLUTU PVC FI 15 Opširnije Cijena (VPC): 30,87 kn.
Bakrena cijev u kolutu
Kvalitetne bakrene cijevi s PVC izolacijom FI. CIJEV CU U KOLUTU SA IZOLACIJOM 18X0,8 MAJDANPEK.


Imamo više oblika isporuke bakrenih cijevi; gola bakrena cijev u kolutu, gola bakrena cijev u šipci, bakrena cijev u kolutu s PVC zaštitom, termoizolirane bakrene. GRIJANJE BAKRENE CIJEVI I FITING BAKRENE CIJEVI. BAKAR U KOLUTU SA IZOLACIJOM 22x1 (25 met). U ponudi pronađite bakrene cijevi u šipci, bakrena cijev u kolutu, bakreno koljeno, bakreni luk i drugo. Oznaka proizvoda: A036 Raspoloživost: 300. Bakrene cijevi u kolutu s PVC izolacijom. HALCOR bakrene cijevi koriste se u svim građevinskim instalacijama za vodu, centralno grijanje, prirodni plin.

Bakrena cijev u kolutu
Cijevi: meke, žarene, bešavne, izvučene, bakrene za rashladne primjene sukladno normi.


Tubolit Split prethodno izolirane cijevi u kolutu (metrički). Cijevi za grijanje i vodu 16x 2 Al-pex (višeslojne). Bakarne cijevi za podno grijanje sa izolacijom u kolutu. Koliko znam postoje bakrene cijevi u kolutu (mekane) i u ravne (tvrde). U ponudi su jednostrana koljena pod 45° i 90°, dvostrana koljena, luk, izmični luk. BAKARNA CIJEV U KOLUTU 18X1MM S IZOL HALCOR. Visokokvalitetne bakrene cijevi dostupne su kolutovima i štangama od 5000 mm dužine, dimenzija 6, 8.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.