ponedjeljak, 22. siječnja 2018.

Crossover vozila

Crossover vozila Segment crossover i gradskih SUV vozila prosto cvjeta. SUV terenac, crossover terenac - koje se točno karakteristike kriju iza ovih naziva vozila? Detalje donosimo u dvoboju, a na tebi je da presudiš koji model je.

Crossover vozila
SUV i crossover vozila pružaju vam iskustvo slobode na asfaltu i izvan njega. Otkrijte atraktivan dizajn, izvanrednu udobnost i ekonomičnost! Polako se klasa SUV-a ispreplie i s pojmom crossover, tako da se….


Trenutno najprodavaniji crossover u Hrvatskoj okrunjen je i titulom.

Crossover vozila
No kako rekoh takva vozila se kupuju srcem na vizuelni izgled, a ne da. Još jedna kategorija naziva se crossover SUV tj. CUV (crossover utility vehicle), a radi se vozilima koja su s ciljem postizanja manje težine i bolje ekonomičnosti. Crossover vozila s 2 WD pogonom još tako-tako. Pomodna preobrazba terenskih vozila u atraktivne statusne simbole. Iako je Chevrolet Hrvatska ugasio prodaju novih automobila, podrška vlasnicima Chevrolet vozila i dalje funkcionira s mrežom ovlaštenih servisa i servisnom.


Otkrijte novi crossover Nissan X-Trail - prostrani automobil sa 7 sjedala spreman za pustolovinu. Saznajte više o značajkama ovog svestranog crossover SUV-a. Iskoristite posebnu ponudu i odvezite crossover Nissan po najboljoj cijeni uz 0%.

Crossover vozila
Posebni uvjeti financiranja za Nissan crossover vozila putem financijskog. Vozite se u udobnosti i potpunoj sigurnosti sa stilom, bilo ljeto ili zima. Nissan nudi revolucionarnu paletu crossovera koji će vas odvesti kamo želite.


Novi crossover Nissan Qashqai najbolji je kompaktni SUV za vašu obitelj koji se odlikuje. PEUGEOT 2008 1,6 eHDI rabljeno CROSSOVER 2014 g. Nissanovih crossovera i SUV-ovske robusnosti, posve je novi Nissan X-Trail dinamičan i lijep. Renault KADJAR i CAPTUR: Krenite u neočekivano!

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.