nedjelja, 21. siječnja 2018.

Hrvatska udruga za zaštitu potrošača zagreb

Hrvatska udruga za zaštitu potrošača zagreb Cijenjeni potrošači, svakodnevno nam se javljaju brojni građani s pritužbama na postupanje modernih legalnih "utjerivača dugova". Spremljeno u privremenu memorijuSličnoGrad Zagreb finananciranjem projekata o zaštiti potrošača osigurava naš rad i pomoć potrošačima. Savez udruga za zaštitu potrošača Hrvatske. Potrošač“ Društvo za zaštitu potrošača Hrvatske. Također, svoj savjet možete zatražiti svaki dan od 8-16 sati i u savjetovalištu za zaštitu potrošača u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Puli, kao i online. HRVATSKA UDRUGA ZA ZAŠTITU POTROŠAČA.


Republike Hrvatske osnovalo je u listopadu 1997.

Hrvatska udruga za zaštitu potrošača zagreb
Udruge za zaštitu potrošača u Republici Hrvatskoj mogu se udruživati u saveze. Dalmatinski potrošač“ Split; „Dubrovački potrošač“ Dubrovnik; HUZP Zagreb;. U Hrvatskoj djeluje nekoliko udruga za zaštitu potrošača kojima se građani mogu obratiti za pomoć. Osim što pružaju pomoć građanima RH u zaštiti njihovih. HUZP - Hrvatska udruga za zaštitu potrošača.


Jučer su u sjedištu HEP-a u Zagrebu predstavnici Hrvatske udruge za zaštitu potrošača, predsjednica Vesna Brčić Stipčević, i tajnik Tomislav. FESTIVAL SUVREMENOG ŽIDOVSKOG FILMA ZAGREB. Savez koristi web stranicu uz suglasnost HUZP -Zagreb). Udruga za zaštitu prava potrošača "Varaždinski potrošač" Varaždin je osnovana 2002.

Hrvatska udruga za zaštitu potrošača zagreb
Prva udruga za zaštitu potrošača u Republici Hrvatskoj se zove Hrvatska udruga za zaštitu potrošača i osnovana je 4. Zaštita potrošača od javnog je interesa i osnovna je stečevina civilizacijskog i demokratskog društva. Kao takva u funkciji je osiguranja kvalitete. Hrvatskoj, te o problematici drugih javnih i komunalnih usluga.


Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska. Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska obrtnička komora, Hrvatska udruga poslodavaca 24. Zagorski vodovod, Zagorski metalac, Komus, Krakom, Hrvatske Pošte, grad Krapina.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.