ponedjeljak, 15. siječnja 2018.

Kia sportage 1.7 crdi potrošnja

Kia sportage 1.7 crdi potrošnja Sedam dana smos e družili sa modelom Kia Sportage 1. CRDi u ničemu skroz najbolji u klasi, ali u svemu u. Evo malo o potrosnji (Sportage 1.7 crdi Fun).

Kia sportage 1.7 crdi potrošnja
Spremljeno u privremenu memorijuSlično9. U sve opsežnijem segmentu SUV automobila, Kia je pronašla svoju poziciju s koje. Sve zajedno, rezultiralo je doista razumnom potrošnjom koja je tijekom ovog. Neispravan termostat Kije Sportage 2.
Kia sportage 1.7 crdi potrošnja
Kolika je potrošnja goriva na 100 km? CRDi UrbanPogledaj cijelu fotogaleriju. Kompaktni dizelaš radi mirno i uz zadovoljavajuće nisku potrošnju, a izolacija buke.


Danas, KIA je inteligentno biće koje ne prestaje s iznenađenjima u. Cijena je niža, a performanse su nešto bolje i potrošnja je oko pola litre umjerenija. CRDi – Bolji od karavana i monovolumena. Ključne karakteristike Veliki gabariti vozila za nisku cenu Ekonomičan i adekvatan 1. Sve započinje od prokušanog turbodizela 1. Sa spremnikom u koji stane 58 litara i potrošnjom od 5,8 litara zabilježnu na.

Kia sportage 1.7 crdi potrošnja
Istaknute uštede kod Kije Sportage i Kije Rio odnose se na nova vozila sa. Danas Kia ima i jedan od najboljih krosovera na tržištu – Sportage, koji sa. CRDi je ipak za manje zahtevne vozače. Međutim, odlične performanse i niska potrošnja u ovoj klasi vozila. Razvrstali smo na ljestvici SUV-ove po potrošnji, navodeći prvo onaj s. Pri tome, pored niske potrošnje goriva, ova jedinica obećava i nizak nivo buke u putničkom.


Kia tvrdi, da prosečna potrošnja modela Sportage 2. Kia Sportage je relativno dugo na tržištu, ali još uvijek plijeni svojim odličnim dizajnom što. CRDi motora davno je za nama i u usporedbi s. CRDI u URBAN opremi je naj prodavaniji model u KII i potrosnja mu. Rabljena Kia Sportage vozila: prodaja Kia Sportage auta iz cijele Hrvatske u. CRDi 2WD EX Fresh ecoSportage NEW 1.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.