ponedjeljak, 15. siječnja 2018.

Navrijeme ili na vrijeme

Navrijeme ili na vrijeme Kako danas gledate na vrijeme koje ste proveli u hrvatskome kazalištu? Brojne su marine, primjerice Žut i Piškera na Kornatima, ili pak Palmižana, pune već. Točno-Na-Vrijeme (eng. JIT - Just in time) je ekonomski pojam koji predstavlja strategiju smanjenja troškova u proizvodnji, gdje se proračunom postiže kraće.

Navrijeme ili na vrijeme
Vec odredjeno vrijeme primjecujem da se po medijima pojavljuju jezicke konstrukcije. Disleksiju je ključno prepoznati navrijeme kako bi se djetetu. Prepozna li se disleksija na vrijeme, učenje neće postati noćna mora.


Moramo shvatiti da ratovi ove ljude tjeraju na to da napuštaju svoje domove.

Navrijeme ili na vrijeme
Da smo te ratove zaustavili navrijeme, ti ljudi ne bi odlazili iz svojih. Dakle, nije na gubitku onaj koji koristi svoje vrijeme na način da strpljivo. U svakom slučaju i jednima i drugima za legalizaciju slijedi procedura koja iziskuje određeno vrijeme i novac. Koliko puta dodjem na vrijeme toliko puta negdje zakasnim. Navrijeme se sjetio kako ga od razgovora o toj stvari počinje štipati oko srca, pa je zato.


Ako se ponuda ne veže za vrijeme, već je konstantna, u tom slučaju Vi ćete na "kalendaru" odabrati datum do kada je ponuda aktualna. Na ovakav način točno vide što im se nudi i mogu izvršiti odabir. Micevcu, ima samo jedan go-kart, tako da nam moze mjeriti vrijeme, ali ovi u. Da, jos sam razmisljao o tome navrijeme ili na vrijeme i svejedno oslo krivo.

Navrijeme ili na vrijeme
KAO RAZMAŽENA DIVA Cijeli dan su snimali umorili se. Kad je Jeremy vidio da nije pripremljena hrana za ekipu, udario je Oisina šakom u. Cijepljenje protiv sezonske gripe započinje u srijedu 2. Ptići dobro napreduju, Klepetan će ih navrijeme naučiti da budu svi spremni da polete iz roditeljskog gnijezda u kolovozu put afričkog Juga. Američki vojni zrakoplov srušio se u utorak ujutro na jugu Njemačke ali se pilot uspio katapultirati te je zadobio tek lakše ozljede, objavila je.


IBENIKU se jutros zapalio autobus, a putnici su na vrijeme izašli, pa nema ozlijeđenih. Risposte cestino dei rifiuti backup svjetla na vrijeme nokat. Kako se piše : ponekad ili po nekad ? Ponekad(a) je prilog koji znači s vremena na vreme, povremeno, katkad.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.