nedjelja, 21. siječnja 2018.

Magnetni motor generator

Magnetni motor generator Wasif Kahloon je napravio ovaj magnetski motor koji pokreće generator 3, 5 Kw i napaja dva grijača. Dual Axial Flux Permanent-Magnet-Motor-Generator. Alternativni ( besplatni ) izvori energije - Motor - generator 50 - 350 KS Kako sve.

Magnetni motor generator
Magnetni motor-generator nije uvršten u popis tih projekata. Oslobodi se ropstva – Napravi svoj generator struje 50-350 KS. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu22. Ovaj motor – generator radi na principu rotacionog Ed Grei motora, u kombinaciji.


Magnetni motor generator
Video) Perpetuum mobile više nije "sveti gral": Izumio je generator struje koji struju. Kod korišćenja permanentnih magneta, motor bi trebao biti. Dodavanjem magneta taj napon se nekoliko puta poveća, te je za potrebnih 12V. Motor od 50W koji se prepravi u generator za jedan dan neprekidnog rada. Izrada vlastitog generatora Kućišta i napajanja. Uglavnom, nakon sto sam se nafilao filovima o stvaranju struje pomocu magneta, palo mi je na panet da bi i. Kako je uspio dobiti patent za takav motor? Mašine s obrtnim magnetnim poljem su ono što pokreće današnji svijet. Maksvelovih jednacina do Teslinog generatora.


Magnetni motor generator
Ako se napravi takav generator ali malo većih dimenzija bi li bio dostatan. Uopće nisam mislio da bi to bio motor za pogon vozila jer nemožeš regulirati. Bilo ih je koji su napravili magnetni motor u praksi pa se neugodno. Da li će biti rješenje da taj magnet motor pogoni generator koji će. Ključne reči: Elektro motor, generator, over-juniti, čista energija. Njegov patentirani generator elektronskog pulsa potiče reakcije hvatanja. To je nezamislivo jeftino, uzevši u obzir količinu energije koju taj motor proizvodi. Zero point energy is manageable to use today!


Ovde se sprema projekat generatora od 100kW,Marelli motors.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.