nedjelja, 21. siječnja 2018.

Prečaci na tipkovnici

Prečaci na tipkovnici Poznato je kako mladi prilikom korištenja računala preferiraju brojne prečace kako bi u što kraćem vremenu i sa što manje klikova postigli. Uz ove korisne prečace, radnje na tipkovnici ćete izvršavati kudikamo kraće! SHIFT + desni klik: prikaz izborničkog prečaca s alternativnim naredbama; SHIFT +.

Prečaci na tipkovnici
Koristite li računalo već neko vrijeme, sasvim je vjerojatno da već znate osnovne prečace na tipkovnici poput Ctrl + C za kopiranje i Ctrl + V za. Tipkovni prečaci programa PowerPoint 2013 za američki raspored tipkovnice. U temama pomoći za Word tipkovni prečaci koji obuhvaćaju istovremeni pritisak. Euro, držite tipku ALT i pritisnite 0128 na numeričkoj tipkovnici.


Prečaci na tipkovnici
Prečace na tipkovnici važno je znati iz dva razloga. Prvi je da si skratite vrijeme obavljanja računalnih operacija, a drugi je da ako slučajno. Predstavljanjem Windows 8, Windows tipka (na tipkovnici) bila je mnogo interesantnija zbog nedostatka START tipke u taskbaru. Windows i Linux Prečaci kartica i prozora Radnja Prečac. Popis tipkovnih prečaca u Windows 7, keyboard shortcut in windows 7. Num Lock + znak plus (+) na numeričkoj tipkovnici. Napomena: Ovi navigacijski prečaci funkcioniraju samo na stranicama s. F1 mi upiše na označeno mjesto moju e adresu.
Prečaci na tipkovnici
Postoji mnogo prečaca, od CTRL+A da označimo sve, CTRL+B da podebljamo tekst, CTRL+F da nađemo riječ u dokumentu ili na web stranici. Brzo završite veći broj zadataka koristeći u pregledniku Safari koristeći se tipkovnicom i ostalim prečacima.


Zašto prečaci na tipkovnici ne rade na mom računalu? Ako više preferirate tipkovnicu od miša, tada je ovo novi element za Vas! Prelazak na vrh detaljnih podataka kontakta, Na pregledu detaljnih podataka kontakta pritisnite T. Uređivanje kontakta, Na popisu kontakata.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.