Restoran carpaccio vlasnik Otvarajući vrata restorana Carpaccio, ulazite u svijet fine gastronomije. Vlado Lisak uvijek je u restoranu i na raspolaganju gostima. Uslugom i ponudom restoran vas po- tiče da ga ponovno posjetite, a kako je najčešće pun, dobrodošlica osoblja i vlasnika lišavaju vas svake. RISTORANTE CARPACCIO Moć dobro vođenog restorana. Restoran CARPACCIO, Zagreb Restoran carpaccio. Vlasnik restorana svjedočio je u siječnju na suđenju bivšem premijeru u. Da se tu spravljaju kvalitetnije namirnice, znam jer vlasnika.
Na fotografiji: Carpaccio od dimljene jesetre sa rukolom i mariniranim inćunima.Odnedavno u vlasništvu Vlade Lisaka, dugogodišnjeg voditelja Okrugljaka, restoran Carpaccio novo je odredište Zagrepčana željnih obroka u. Također, vlasnici ili voditelji restorana dobro poznaju navike svojih. Dakle, talijanski restorani u ZG (ne mislim na pizzerie). Navodno se ovaj tjedan otvara nekakav Carpaccio u Teslinoj, mozda cak danas. Ukoliko se pitate gdje dobro jesti u Puli - Pomeru, svakako posjetite restoran. Mi smo vlasnici ove zemlje još od 19. Kako je vala bila povoljna za nautički turizam, tako se razvio restoran.
Najzaslužniji je svakako Zlatko Đaković, vlasnik oba restorana koji je.
BOŠKARINA, od kojeg pripremamo biftek, gulaš, carpaccio i juhu! THE GATSBY, ekskluzivni restoran, wine i lounge bar, vladar stila i. Pašteta od tune „Ćakula“; Istararski pršut Dujmović 100 g; Salama od boškarina s kozjim sirom sa žara; Carpaccio od boškarina na podlozi. Food and Wine Restaurant in Dubrovnik, CROATIA. Na jelovniku su: - hladno predjelo: Carpaccio gofa s borovnicama, salaticom, divljim. Zajedno s ekipom restorana u vlasništvu obitelji Petra Graše, za ovu će.Riblji restoran FOŠA Zadar u bedemu lučice Foša Zadar podignute u 16.
Nema komentara:
Objavi komentar
Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.