četvrtak, 8. veljače 2018.

Bosch aerotwin test

Bosch aerotwin test Silencio U35 350mm stražnji brisač. BOSCH-ove metlice brisača vam sa sigurnošću garantuju izvrsnu preglednost. Budite u toku sa svim našim akcijama i posebnim ponudama.

Bosch aerotwin test
Popust: -19% Cijena za kartice: 218,75 kn. Posjetite najbližeg partnera s certifikatom Q-Service i osigurajte si nove metlice marke Bosch, Valeo ili NWB po iznimno povoljnim cijenama. Jet Wiper je novi sustav inteligentnog čišćenja vjetrobranskih stakala brisačima u koje su ugrađene mlaznice, a iz Boscha kažu da je ušteda na.


Boschev brisač vjetrobranskih stakala Aerotwin bez zgloba početkom 2010.

Bosch aerotwin test
Po prvi put, ove godine, Eko taxi je organizirao humanitarnu akciju „Zvončićima. Bosch nudi integrirane sustave vozila za elektromobilnost. Došlo je vrijeme zamjene prednjih brisača. Našao sam Bosch brisače, cijena 137 kn po komadu ,neka akcija,u Auto Hrvatska. Bosch je jedan od najvećih proizvođača opreme za motorna vozila. Zahvaljujući inovativnoj gumici brisača, poboljšanim metlicama brisača i provjereno.


Metlice brisača Bosch Aerotwin plus 600mm. Ne propustite više niti jednu akciju Naručite se za e-vijesti. Veoma sam sretan što postojite,sada.

Bosch aerotwin test
Proljeće je godišnje doba kada još uvijek postoji velika mogućnost kiša, a u tom slučaju bitno je imati ispravne i kvalitetne metlice brisača. Dragi partneri, nova Bosch akcija je u tijeku! EAN kodove sljedećih artikala: metlica brisača kočionih. Akcija brisača, odobaravamo popust od 20%. Na akciji su trenutno za 230 kn (60+46 cm) u odnosu na Valeo.


BOSCH BRISACI REAR 14 3397004754-4C4. Brisači Bosch Aerotwin 462 S,dodatna oprema, 600 mm + 475mm 3397007462 -. U obimnom Bosch asortimanu brzo ćete pronaći odgovarajući brisač za svaki tip vozila. Bosch brisači za zadnje staklo se mogu dobiti kao Aerotwin-brisači sa ravnom metlicom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.