četvrtak, 8. veljače 2018.

Zagrebačka pivovara restoran

Zagrebačka pivovara restoran Pivnica Zagrebačke pivovare u Ilici je dobro poznato mjesto u kojem smo se družili i jeli mnogo puta. Zagreb - Novouredjena pivnica i restoran Pivana u Ilici. Evo su već dvije godine prošle otkako je preuređena pivnica kraj pivovare - Pivana.

Zagrebačka pivovara restoran
U zagrebačkoj Ilici, na broju 222, uz Zagrebačku pivovaru odvajkada je bila i. Restoran K pivovari je oduvijek u našem vlasništvu, s time da je. Naši špijuni s terena dojavili su nam da se nešto događa u staroj i svima dobro poznatoj pivnici i restoranu K Pivovari pri Zagrebačkoj pivovari. Poznata zagrebačka pivnica i restoran "Pivana" nalazi se u Ilici 222 gdje je smještena i Zagrebačka pivovara.


Zagrebačka pivovara restoran
Svih 119 godina postojanja ova pivnica je. Pivana je otvorena iste godine kao i Zagrebačka pivovara, a sve ove godine radila je pod imenom restorana K pivovari. Kultna pivnica Zagrebačke pivovare – Pivana već 7. Po prvi put ove godine u Noći muzeja Zagrebačka pivovara organizira. Hotel i restoran Gallus Hotel, restoran i Wine&Coffee bar Gallus. Događaj je to koji je nadogradio zagrebačku ponudu ostvarenja zdravog način. Nekad je to bio socrealistički restoran K Pivovari sa plehnatim pepeljarama i. Nastavljamo s pričama o dvadesetak aktivnih pivovara širom Hrvatske. Netaknuti dragulj krije se na zagrebačkom Ksaveru - restoran i.
Zagrebačka pivovara restoran
Novim uređenjem pub & restaurant K pivovari domaćem tržištu predstavlja. Ozujsko Pub - K Pivovari, Zagreb: See 29 unbiased reviews of Ozujsko Pub - K. Odličan provod za 4 osobe uz tamburica show u K pivovari Pub & Restaurant.


Zagrebački popečci s umakom od gljiva, pileća ragu juha, njoki, sezonska salata. Slasna mesna plata za dvoje u restoranu Mali raj uz tamburaše petkom i živu. Restorana K pivovari; Ponude se mogu spajati; Možete iskoristiti.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.