utorak, 6. veljače 2018.

Dacia sandero njuškalo

Dacia sandero njuškalo Rabljena Dacia Duster vozila: prodaja Dacia Duster auta iz cijele Hrvatske u malim oglasima. Dacia Sandero 1,2 16V, Kamata 3,99 %, Auto Benussi Zagreb. Povišena verzija Dacijinog najmanjeg modela Sandera odlično je prolazila u prvoj generaciji, a isto se nastavlja i dolaskom druge, dotjeranije.

Dacia sandero njuškalo
Vrlo dopadljiva izvedba modela poznatog po odličnom odnosu uloženo-dobiveno. Teško je naći zamjerku za Sandero Stepway. S obzirom na cijenu, nižu nego kod konkurencije, iznenađujuće je atraktivan, vrlo dobro. U ljudskoj je prirodi simpatizirati autsajdere.


Dacia sandero njuškalo
Dobar dio svog pozitivnog imidža Dacia duguje upravo toj činjenici, no ona više nije autsajder, već. Mišljenja ste da su najgori problemi na automobilima oni mehaničkog tipa? E pa Dacia Duster će vam pokazati da to baš i nije tako. Ugovor o održavanju jamči vam da će vaša Dacia ostati iznimno pouzdana. Odlučite se za ugovor o održavanju i nikad ne zaboravite na održavanje svojeg. Dacia je u Hrvatskoj početak prodaje novih verzije Sandera i Sandera Stepway obilježila novinarskom prezentacijom na relaciji Zagreb. Sve marke, Opel, Renault, Dacia, Ford. Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Jeep, Mazda i Iveco vozila te u sklopu.


Autocentar Roca je ovlašteni Renault i Dacia prodajni centar i ovlašteni servis Renault i Dacia vozila.

Dacia sandero njuškalo
Benzin, 66kW (90KS), Automatski menjač. Kaže Marko, kad mi kupac dođe i kaže "#Dacia je NAJBOLJI auto" automatski dobiva POPUST! Bočni žmigavac Dacia SANDERO Dacia SANDERO bočni žmigavac Strana. ZA VIŠE POSJETITE NAŠU NJUŠKALO TRGOVINU ILI NAS. Dijelovi limarije Dacia SANDERO Dijelovi. Takoder si ukalkuliraj i potrosnju jer je kia vjerojatno najveci potrosac zbog najvece snage.


Ako ti se da odi i sjedni u Daciu Sandero pa vidi jel. Logan, Logan MCV, Sandero, Sandero Stepway i mjenjač EDC za Duster. Za ostala vozila iz naše ponude posjetite našu Njuškalo trgovinu:.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.