srijeda, 4. travnja 2018.

Servis motokultivatora honda zagreb

Servis motokultivatora honda zagreb Popis svih ovlaštenih servisera za Hondu u Hrvatskoj. PRIGORJE BRDOVEČKO - TRGOVINA I SERVIS KRIZMANIĆ. Motori proizvođača Robin-Subaru, Lombardini, Honda.

Servis motokultivatora honda zagreb
USLUGE SERVISA za sve strojeve iz naše ponude. Jazbina 50, 10 000 Zagreb, Hrvatska; Tel. Agro-dom je trgovina i servis poljoprivrednih strojeva s pretežitom. Osnovan je početkom devedesetih godina te danas posluje na dvije lokacije u Zagrebu.
Servis motokultivatora honda zagreb
Bertolini, Honda, Muta-Gorenje, Subaru, DMB-Fabrika malolitražnih motora.


Motokultivator honda prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: honda motokultivator. MIO proizvodi i za japansku Hondu (motokultivatore FG201 i FG205). Osijeka, nudi Vam servis i popravak motokultivatora: Honda, Goldoni,Tomos;. Agro – Honor je ovlašteni servis za uređaje iz asortimana: Honda, Stihl. Osluškujući potrebe naših kupaca i korisnika servisa (naročito ljudi s otoka).


HONDA,BENASSI, HUSQVARNA te raznoliku ponudu. HONDA-OLEOMAC-STIHL-HUSQVARNA-GARDENA.

Servis motokultivatora honda zagreb
Ljudevita posavskog 29 10360 Sesvete. Motor: OHC 4-taktni, GCV135E Zapremina: 135 cc. FREZA ZA SNIJEG SCHEDA 901QFREZA ZA SNIJEG SCHEDA. Novi Centar nautike u regiji - prodaja i servis Honda motora i nautičke opreme.


Svi vlasnici Hondinih motora, kosilica, motokultivatora, agregata, pumpi ili kojih drugih. Preporuča nas uvoznik i glavni distributer uređaja MOTORAMA Zagreb. Servis i rezervni dijelovi osigurani su kod poduzeća Hongoldonia. Honda kosilica su Push (ručni pogon), Jednobrzinski. MTD - Popis servisa - Tpp - trgovina i zastupanje proizvođača strojeva i opreme za uređenje vrta i. Otvaram temu o Honda frezama F600 koje sam j ja vlasnik 25. Zagrebu, distributivno-logistički centar u Osijeku, te maloprodaje, veleprodaju i servis s 24-satnom mobilnom podrškom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.