nedjelja, 27. svibnja 2018.

Essence konturiranje

Essence konturiranje Iako se konturiranje može činiti komplicirano, ustvari polazi od toga da se. Essence je u suradnji s četiri beauty blogerice i YT-erice razvio novu. Shape & Shadows za konturiranje očiju I obrva u.

Essence konturiranje
Donosim vam svoju rutinu konturiranja lica namijenjenu početnicima :) Na kraju videa očekuju vas i. Odmah sam krenula u njuskanje i zbilja bi htjela pohvaliti Essence ekipu zbog odlicnog. Takoder bi htjela isprobati i set za konturiranje. Essence sun club za plavuše- all over shimmer for eyes, face and body. Puder za konturiranje bi trebao obavezno biti MAT i HLADNIJE.


Na konturiranje se gleda kao na nešto čime se služimo kako bismo sakrili nedostatke na našem licu, a ja na konturiranje gledam kao na nešto. Dobro, dosta mog blesavog naklapanja o otkrivanju tople vode, krenimo na bronzer. Dakle, radi se o MAT puderu u kamenu za konturiranje. Ova paleta objedinjuje sve što je potrebno za trend konturiranja. Essence će od rujna do listopada imati u ponudi svoju novu kolekciju. Ovdje imamo Essence set za konturiranje lica koji se sastoji od dva. Essence Sun Club Matt Bronzing Powder u boji Blondes, Cijena:. Essence kozmetika nas svako malo obraduje novim proizvodima na.


Essence konturiranje
Iako već neko vrijeme možemo naći Essence palete za konturiranje u. Kao što iz naslova vidite riječ je Essence Shape your face paleti za konturisanje koja je relativno nedavno stigla na police u našim. Pojam konturiranja lica prvi put sam čula ( i vidjela) gledajući jedan od omiljenih. Ja koristim Essence bronzer za plavuše iz njihove Sun Club. U ovom postu donosim vam svoju tehniku konturiranja lica. Za ovaj korak koristim puder u prahu iz seta essence shading powder 01 light. No to se promijenilo i ušla sam u svijet konturiranja i posvjetljivanja te polako skupljam highlightere i bronzere.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.