nedjelja, 27. svibnja 2018.

Izmjena ulja u automatskom mjenjaču

Izmjena ulja u automatskom mjenjaču Ovdje pročitajte općenite informacije vezane uz automatske mjenjače-. Pod redovnim održavanjem podrazumijeva se izmjena ulja, filtera, brtvila te. Uvijek upotrijebite ulje koje navodi proizvođač, obično ni u servisu ne znaju koje.

Izmjena ulja u automatskom mjenjaču
Također kod izmjene ulja stručnjak će izvršiti vizualni pregled AT te uočiti. Zašto je zamjena ulja u automatskom mjenjaču u Molydonu jeftinija? MEYLE: set za zamjenu ulja u automatskom mjenjaču (Audi).


Ako je ba nek je pod maskama ,izmjenu ulja nemozes uraditi bez.

Izmjena ulja u automatskom mjenjaču
Mercedes E W210 290TD - promjena ulja automatskog mjenjača? ProAuto – I automatski mjenjači nekad trebaju na servis. U servisu AUTOline kažu da je zamjena ATF ulja jeftinija nego bilo kakav. Interval izmjene ulja u automatskom mjenjaču zavisi od načina. Prica o zamjeni 3 po 3 litrice ulja u mjenjacu je prica za malu djecu kako vec. Nakon izmjene ulja i provjere razine, vozite otvorene ceste nekih 50km.


HDI, 16v, 100kw, automatik(6), 2007g. Zanima me koliko i koje ulje ide za zamjenu u automatskom. Jedan je rekao da oni preporučaju izmjenu svakig 6 g.

Izmjena ulja u automatskom mjenjaču
Tako da puno ulje znaci automatskom mjenjacu (imao i promjenio vec 7-8). Veli mi kolega da zamjena ulja kod takvog mjenjaca nije jednostavna. Splitu da mi zamijene kompletno ulje u getribi. Ulje u mjenjaču se ne mijenja jer nema kontakt sa komorom za.


Provera ulja u automatskom menjacu je neophodno a nivo i stanje tecnosti proveravaju se na sledeci nacin. OBAVEZNA zamjena ulja na 10-15000 km, neovisno od toga da li ulja. Meni su kazali da se u multitronic mjenjaču ( audi ) ulje nikada ne mijenja :? Svakako, preporuka je da svi sa automatskom transmisijom posjete. Istog trena, peder iz BMW-a je donio odluku da od sada nema vise potrebno zamijeniti ulje automatskih mjenjaca a do tada su rekli da to.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.