utorak, 12. lipnja 2018.

Amis kontakt za korisnike

Amis kontakt za korisnike Dragi korisnici, obavještavamo vas da smo promijenili broj fiksnog telefona i faxa. Koliko plaćaju pozivatelji koji zovu Amis korisnike sa T-Com mreže? Limitator deaktivira bez izričitog zahtjeva od strane korisnika? Usluga s nazivom amis 2u1 objedinjuje ADSL2+ pristup internetu s neograničenim prometom i fiksnu telefoniju. Poslovnim korisnicima dostupna je u nekoliko. Prodaja mrežnih premosnika namijenjena je samo korisnicima Amis usluga. Korištenje mrežnih premosnika moguće je uz kupnju minimalno dva uređaja.


Kako glasi domena za Amisove korisnike? Koji je news server za Amisove korisnike? Kako mogu kontaktirati Službu za korisnike? Amis svojim korisnicima nudi niz pogodnosti i prilika za uštedu. Zahvaljujući sekundi kao obračunskoj jedinici od početka razgovora, Amisova usluga fiksne. Usluga Amis ADSL je namjenjena korisnicima koji žele 24 sata dnevno imati brz i neprekinut protok informacija i podataka na internetu, slati velike privitke.


CJENIK - Amis flat rate kolokacija servera. Paket (internet + telefon), Mjesečno, Mjesečna cijena s popustom 8 mjeseci 1. Odnosi se na cijenu mjesečne naknade za nove korisnike u prvih 8 mjeseci.

Amis kontakt za korisnike
I dalje sam zvao Amis službu za korisnike i odgovor je i dalje bio isti. Nakon 3 tjedna pitao sam ih s kim u Amisu mogu doći u kontakt da mi. Imam problema sa ISP Amis-om telekomom vezanih u isporuku dsl veze. Zovem vec 2 tjedna njih tamo u sluzbu za korisnike. Jebem ti Amis te ti jebem By: Mihac Date: 14-05-2007, 20:38:46. Odjel za prodaju ključnim i velikim poslovnim korisnicima i državnim.


Amis Flex - najboljši paketi in najugodnejša cena po vašem izboru! Upoznajte Amis MobiaTV - mobilnu televiziju koji možete gledati na vašem prijenosnom. Amis Telekom: Ponuda se isključivo odnosi na nove korisnike.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.