utorak, 12. lipnja 2018.

Prijenos sjednice hrvatskog sabora uživo

Prijenos sjednice hrvatskog sabora uživo Hrvatski je sabor otvoreni parlament. Temeljeći svoj rad na načelima transparentnosti i pravodobnog informiranja, posebnu pozornost. Video prijenos će početi kada počne rasprava.

Prijenos sjednice hrvatskog sabora uživo
Uploads; Live streams; Posts and uploads. LIVE prijenos sjednice Sabora možete gledati na ovom link. VIDEO, UŽIVO: NA ULICAMA WASHINGTONA KAOS Policija se sukobila s prosvjednicima, 95 uhićenih, nekoliko.


Pravilnika u pogledu prijenosa uživo sjednica radnih.

Prijenos sjednice hrvatskog sabora uživo
Eksperimentalni prijenos sjednice sniman sa šest digitalnih kamera. Ako mogu pomoći hrvatskom narodu, tu sam, ne idem nigdje. Iako je planirano da danas prije sjednice Sabora HDZ i Most. Na stranici od sabora pak mogu gledati uživo prijenos, ali je slika zamrznuta odmah čim se prozor otvori. Leko je prekinuo sjednicu i najavio sljedeću kada će se skupiti. PRATITE PRIJENOS UŽIVO: HDZ - 25 godina od prvog osnivačkog sabora. Predsjedništava - HDZ-a i sestrinskog HDZ-a BiH.


Prijenos uživo možete pratiti na Dnevnik. Marta Sečan #Simulirana sjednica Sabora.

Prijenos sjednice hrvatskog sabora uživo
Zastupnici su na hodniku u Saboru gledali prijenos sjednice. Iako je intervju bio uživo, dakle i autoriziran, sutkinja je ocijenila da. Nema više izravnog prijenosa sjednica općinskog vijeća. Plenkoviću i predsjedniku Sabora Boži. UŽIVO IZ SABORA Petrov prvi put predsjeda Saborom, sjednica je nas. HRVATSKI GRAD KOJI NE MOŽE VIŠE DISATI Rusi ovdje.


Gibonni uživo u bečkom Gasometeru 1 11 Koncert zabavni program Šo. Wednesday, 27 July 2016 - Find event and ticket information. Sve u svemu, dragi naši sugrađani, ukoliko još nikada niste uživo. Nažalost, online prijenos sjednice krenuo je s brojnim tehničkim. Tijekom dvosatnog posjeta učenici su razgledali zgradu Sabora, nakratko s galerije promatrali samu sjednicu u sabornici te imali priliku.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.