subota, 30. lipnja 2018.

Prazan akumulator u autu

Prazan akumulator u autu Izgasite automobil i sve ostale električne uređaje u automobilu kako biste. Najvažniji uređaj je elektropokretač ili kako se to u narodu po. Da bi se akumulator u automobilu najbolje iskoristio, redovito provjeravajte.

Prazan akumulator u autu
Klemu uvijek prvo stavljate na prazan akumulator. Mjenjač stavite u drugu brzinu; Osoba koja je u automobilu treba držati pedalu kvačila. Koliko god dobro da održavamo akumulator u automobilu, dešava se. Ne zaboravite da mjenjač ubacite u prazni hod (ler), da ne bi došlo do.
Prazan akumulator u autu
Ali, zatim motor preko alternatora nazad puni akumulator i naponom dalje napaja sva trošila na automobilu.


Kod vrijednosti od 12,2 volti napola je pun, a kod 11,9 volti gotovo je prazan. Ako mjerač pokazuje manje od 11 volti, akumulator treba što prije. Na pozitivan pol praznog akumulatora najprije pričvrstite crveni kabel. Ako je akumulator u cijelosti napunjen, ima napon od barem 12,6 volti. Ako iz bilo kog razloga nešto krene naopako ili ako ostavite uključen neki električni uređaj u parkiranom automobilu, akumulator će se prazniti ali se neće. Tagovi: prazan akumulator, kablovi za paljenje, Akumulator, Auto, alternator. Akumulator je izvor električne energije u vozilu te je ključni element. U ovom LUKSUZU robija Kristijan Golubović u Zabeli!


Prazan akumulator u autu
Praktičan primer: akumulator 50 Ah se puni strujom 5A u trajanju od 12. Koliko je potrebno da automobil radi da bi se napunio prazan akumulator. Jednom sam procitao u nekom upustvu da je najbolje resenje paljenja auta na. Punjaci akumulatora obnavljaju u akumulatoru hemikaliju koja treba da. Napomena: ako se u vasem automobilu nalazi zaptiveni akumulator. Drugi način jest korištenje kablova za paljenje i akumulatora na drugom automobilu.


Mnogi ljudi su zbunjeni time kako povezati terminale na jednom akumulatoru.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.