utorak, 5. lipnja 2018.

Stelovanje karburatora motorne testere stihl

Stelovanje karburatora motorne testere stihl Na karburatoru motorne testere imam tri srafa. U stvari, za vecu, STIHL 051 mi navedeno i ne treba, ona radi savrseno, ali mi ne sluzi svrsi. H štelovanja karburatora i praznog hoda,jer je motorna testera još pod.

Stelovanje karburatora motorne testere stihl
Strana 7320 objava9 sij 2012Strana 70 - Poljoprivredni forum20 objava31 pro 2011Strana 16 - Poljoprivredni forum20 objava22 kol 2010Više rezultata za poljoinfo. Spremljeno u privremenu memorijuSlično30. Današnji izgled lanca motorne pile, nazvanog „chipper“ lanac, patentiran je. STIHL je u tom smislu napravio sličan sustav koji je nazvao.


Stelovanje karburatora motorne testere stihl
Ovako imam Makita motornu pilu, stara 3 godine i nije nešto puno radila. Stelovanje karburatora je iznimno jednostavno,ima H i L vidu, na H se. A upute su na poklopcu kraj rupa za štelanje. Villager motorne testere - Stranica 210 objava1 lis 2013Štelanje karburatora na flakserici ili motornoj pili. Motorne pile-STIHL, oliti po naški ŠTILOVKA. Motorna pila Stihl10 objava16 stu 2008Više rezultata za poljoprivredni-forum. Sraf za smesu na 2T masinama je u stvari sraf za stelovanje vazduha.


Ovde možete pisati o problemima vezanim za motorne testere. U karburatoru ima jedno malo cito,verovatno zapušeno.

Stelovanje karburatora motorne testere stihl
Upotreba motornih testera koje stvaraju buku može biti. Općenito, potreba za podešavanje rasplinjača Stihl motorne pile, ili bilo koje druge. Imam problem sa motornom testerom, u pitanju je kineska stihl testera. Crevo koje vodi od rezervara do karburatora je prohodno. I nedirati dva srafa koja sluze za stelovanje rada motora, ako nema potrebe.


Podešavanje karburatora Karburator je zadužen za pripremu mešavine. Uzeo je 4 komada onako za svaki slučaj pošto imam Husky i Stihl pile a BPMR. Oduševljen "postavkama" karburatora motorne pile, zaputio sam se u kreativno.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.