nedjelja, 22. srpnja 2018.

Punomoć za vozilo pdf

Punomoć za vozilo pdf DA MOŽE: - upravljati mojim motornim vozilom u zemlji i inostranstvu. Vlasnik vozila mora biti prisutan prilikom izdavanja punomoći. Dozvola se bez prisutnosti vlasnika može izdati kad korisnik posjeduje punomoć javnog bilježnika. DA MOŽE UPRAVLJATI DOLE NAVEDENIM VOZILOM KAKO U ZEMLJI. Mene bilježnik traži da napišem punomoć za korištenje mot. Ovlašćenje i punomoć za registraciju vozila. Auto klub "Makarska" ovlašten je izdati punomoć za upravljanje tuđim vozilom u inozemstvu.


Punomoć za vozilo pdf
MS Word obrazac ovlašćenja za upravljanje motornim vozilom. Registracija vozila-automobila, teretnih vozila, motocikala, kalkulacija registracije, obrasci, oglasi, osiguranje vozila. Ako bi moj punomoćnik bio spriječen da me zastupa ovim ga ovlašćujem da imenuje. Leva unutrašnja strana predstavlja ovlašćenje za upravljanje tuđim vozilom koje daje vlasnik vozila, a desna unutrašnja strana. Podaci o mom motornom vozilu za koje dajem ovo ovlašćenje su:. Dozvolu za upravljanje tuđim vozilom u inozemstvu potrebno je imati kada se prilikom putovanja u inozemstvo koristite tuđim autom.


Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicuKorisni Linkovi. DDOR Novi Sad Wiener Stadtische Dunav. U našem pravu odredbe o punomoći kao opće odredbe za zastupanje na. Prijava za obračun posebnog poreza na motorna vozila. Republici HrvatsNoj u trajanju dužem od 15 dana). Na ili ispis carinsNe deNlaracije (aNo je motorno vozilo uvezeno), punomoć. PUNOMOĆ mora biti izdana za postupak određivanja i dodjeljivanja OIB-a.


Punomoć dajem do: U_____________________, ______. Kad ti vlasnik da ovlascenje ne gubi nikakva prava nad vozilom, on je vlasnik i dalje. Na punomoći (javnobilježnički ovjerenoj iii neovjerenoj). Približio se period obnove polica osiguranja i registracije vozila.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.