nedjelja, 19. kolovoza 2018.

Fiat tipo test 2016

Fiat tipo test 2016 Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 19. Iznimka je novi Fiat Tipo koji sve to nudi, ali nisu to jedini aduti koje novi Tipo nudi. Fiat je slavno ime iz svoje povijesti, Tipo, automobil godine 1989.

Fiat tipo test 2016
Prostran, jednostavan i praktičan, Tipo je sve što Fiat treba biti. Novi Tipo nastao je na platformi koju koriste Fiat 500L i Fiat 500X. Prvi test Tipa u hatchback izvedbi - ovakav kompakt Fiat već dugo nije. Vozili smo Fiat Tipo 5 vrata: dobar materijal za tržišni hit. Prvi kilometri u peterovratnoj i skladno.


Posljednji se Tipo proizvodio između 1988. Novi model FIAT Tipo kombinuje veliku zapreminu prtljažnika (520 litara) sa solidnom. Fiat Tipo je, nakon dugo vremena, izgledan talijanski adut na na našem tržištu, koji je lani najavljen kao Aegea. Odmah je bilo jasno da su Talijani. U Srbiji i BiH je odlično opremljeni Tipo Sedan s 1. U prilog tome govori i podatak da je Fiat Tipo proglašen za europski automobil 1989. Na test nam je dopao, a kako bi drugačije moglo, onaj najbolje opremljen sa najizdašnijim 1. Novinari iz 26 država Europe, specijalizirani za auto industriju, dodijelili su prestižnu nagradu Autobest 2016 novom Fiat Tipu.

Fiat tipo test 2016
The Fiat Tipo is a spacious family hatch that offers decent value, but not much es. New Fiat Tipo Station Wagon estate 2016 review.


Fiat is back in the family hatchback sector with an all new Tipo. Can it challenge the Focus and Astra? FIAT-ova gama modela Tipo je kompletna! The Tipo offers some of the best accommodation in its segment. The front passengers are well looked-after with. Fiat TIPO je osmišljen kako bi pružio maksimum prostora i udobnosti kako za vozača tako i za putnike. Updated 6 Fiat Tipo 2016 initial price list.


Fiat 124 Spider im Test (LA Auto Show 2015): Sitzprobe. Multijet II: £14,995 Tipo Mid spec.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.