nedjelja, 19. kolovoza 2018.

Kopija katastarskog plana

Kopija katastarskog plana Kopija katastarskog plana je javna isprava kojom se dokazuje kako je katastarska čestica prikazana na katastarskom planu. Javne isprave izdaju se na zahtjev. Poštovani korisnici naših usluga, Dobrodošli na preglednik katastarskih podataka.

Kopija katastarskog plana
Sukladno navedenom Pravilniku u nastavku su prikazani stvarni troškovi uporabe podataka analognih katastarskih planova. Kopije katastarskog plana izdaju se. Kopija katatstarskog plana koja se često naziva i preirs ili precrt katastarskog plana, situacija, položajni nacrt i sl. Zanima me dal se mora zvati geodeta da napravi svoj dio, ako sam u katastru jos 2013.


Kopija katastarskog plana
Besplatni elektronski popunjivi obrasci. Signatura: HR-HDA-1421-1-10-1-1-3. Imatelj: Hrvatski državni arhiv. Vrsta gradiva: Planovi i nacrti - Plan. Fizička lica: Za podnošenje zahteva za kopiju katastarskog plana vodova neophodno je uneti tačan broj katastarske parcele i naziv katastarske opštine za koju. Puno brže dostupni podaci, brže izdavanje digitalnog katastarskog plana i prije svega. Prvo odeš u Katastar te općine gdje je parcela i tražiš kopiju katastarskog plana za tu parcelu, budući da ne znaš broj parcele morao bi im. Ukoliko je objekt sagrađen prije 1968.


KOPIJA KATASTARSKOG PLANA (orginal – ne stariji od 6 mj.) B).

Kopija katastarskog plana
Tiskanice za tijela socijalne skrbi. Zna li tko koliko košta kopija (preris) katastarskog plana, a koliko košta. Za legalizaciju kuce, koju kopiju katastarskog plana moram podici? Molim da mi izdate kopiju katastarskog plana za parcelu broj _____ _______upisanu u. Zahtjev za izdavanje kopije katastarskog plana. U upravu za nekretnine potrebno je donijeti sljedeće: Korak 1. Ispunjen zahtjev za izdavanje kopije katastarskog.


Obraćam Vam se zahtjevom za izdavanje kopije. Translation, human translation, automatic translation.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.