subota, 1. prosinca 2018.

Auto nemirno radi u leru

Auto nemirno radi u leru Nakon što je meštar popravio navedeno auto je vratio napola popravljeno tj opet je nemirno radio motor u leru i pri niskim okretajima motora. Tehnička i ostala pitanja po brandovimaSpremljeno u privremenu memorijuSlično27. Jeli moguće da su one razlog zašto motor loše radi u leru i slabo pali?

Auto nemirno radi u leru
Da motor radi nemirno pod cokom ili dok je hladan i nije neobicno. Stara linija C › Citroën C5 Faza I i IISpremljeno u privremenu memorijuSlično10. Evo ti startanje tog motora u Pugu na minus 15 stupnjeva.


Kod mene postoji slican problem,auto mi nemirno radi 5-6 minuta kad je hladan,a.

Auto nemirno radi u leru
Problem je u općoj dotrajalosti motora, nužan je temeljit pregled. Mogu i na mjestu: auto radi ok stisnem gas (nebitno do koliko okretaja) pustim gas i on (u lošoj varijanti) krepa. Ali da je senzor bregaste u redu jer nebi mogao upaliti auto. Nemiran rad u leru, trzanje i loš odaziv na gas. Autoplin › Dežurni serviserSpremljeno u privremenu memoriju15. Ponekad što ne znači uvijek nakon što auto upalim padnu mi obrtaji na 300-400 i jako nemirno radi. Znači nema pravila toplo-hladno vrijeme.


Nemirno radi u leru i na plin i na benzin. Auto ima 90000 km , plin je tomaseto direktno ubrizgavanje.

Auto nemirno radi u leru
Ovaj pad snage je bio odjednom,auto je odjednom skroz slabo počelo vući i promijenilo ponašanje u leru. Cijelo se trese i nemirno radi,pa sam. Ponovno paljenje je moguce jedino uz dodavanje gasa. Auto normalno prima gas i ne pali se niti jedna lampica.


Zima i dizel, ako i upali radi samo na leru. Saljem vam poruku jer sam u nedoumici, ne znam sta da radim. Naime, imam seat ibizu, dizelasa, koji je. Grand Motors banner Euro Auto banner Auto otpad Sole banner Led. PO ZIMI PUŠTATE AUTO DA RADI U LERU KAKO BI SE ZAGRIJAO? To je potpuno pogrešno, kao i još neke stvari koje ste navikli raditi. E36 M52b20,nemiran ler dok je hladan motor,ponekad se i ugasi a tada.


Auto nemirno radi u leru, ponekad hoce da podrhtava ceo motor.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.