ponedjeljak, 27. lipnja 2016.

Upravljanje kriznim situacijama knjiga

Upravljanje kriznim situacijama knjiga Upravljanje kriznim situacijama knjiga Upravljanje kriznim situacijama, 73,50kn. Cijela se knjiga može besplatno pogledati u "pdf" obliku samo pomoću našeg programa za čitanje. Pod krizama ili izvanrednim situacijama podrazumijeva se one pojave.

Upravljanje kriznim situacijama knjiga
Upravljanje kriznim situacijama knjiga
Jedna kriza - od narušavanja bezbijednosti podataka do odlaska vašeg najboljeg zaposlenika - može da vas spriječi da obavljate svoje svakodnevne poslovne. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama. Knjiga se bavi rješavanjem neplaniranih, kriznih situacija u poslovnim.
Upravljanje kriznim situacijama knjiga
Upravljanje kriznim situacijama knjiga
Za knjige na akciji ne važe dodatni popusti. Komentari čitalaca - UPRAVLJANJE KRIZNIM SITUACIJAMA.


Poslovni i javni sektor i upravljanje u kriznim situacijama. Suvremeni sigurnosni izazovi i upravljanje i vođenje u kriznim situacijama. Strategije i tehnike djelovanja u kriznim situacijama glavna su tema ove knjige. Predmetna odrednica, upravljanje krizom - priručnici. Objavljena knjiga “Strategije komunikacije u kriznim situacijama” autorke. Ovo je prva knjiga objavljena na hrvatskom jeziku o kriznom komuniciranju.

Upravljanje kriznim situacijama knjiga
Autor je knjige „Reforma policije u sjeni organiziranog. CYBER PRIJETNJE KAO IZAZOV ZA UPRAVLJANJE U KRIZNIM UVJETIMA.


NOVI IZAZOVI U UPRAVLJANJU IZVANREDNIM SITUACIJAMA U ZEMLJAMA. Kriza kao šansa: Kroz poslovnu krizu do poslovnog uspjeha, Školska knjiga. Međunarodna konferencija "Dani kriznog upravljanja", Velika Gorica, 07. Imate ovu knjigu i želite da je prodate? U dijelu knjige pod nazivom Krizno komuniciranje, ukazuje se na. V detaljno je iznesen pravni rakurs upravljanja u kriznim situacijama u. NOVA KNJIGA: Planiranje i procena rizika u funkciji zaštite lica, imovine i poslovanja.


Centar za analizu rizika i upravljanje krizama (CARUK) je strukovna.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.